Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit évő legyek? Hogyan kerulje...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit évő legyek? Hogyan keruljek kozelebb hozza?

Figyelt kérdés
Ma talalkozok egy fiuval.O is 14,es en is 14 eves vagyok.Bevallotta hogy tetszek neki,es en is neki.Lehet ez dedos de o az elso ember aki irant komolyan erzek.Ugy latom hogy nem nagyon akar sietni,lehet tapasztalatbol vagy nem tudom.Parszor mar talalkoztam vele de csak mint ket barat.Ez a mai talalkozas mar mas lesz,es en bevallom hogy haladni szeretnek vele.Marmint szeretnem h tortenne koztunk valami.Hogyan kozeledjek hozza?Meg nem volt semmi ilyen dolgom es kellene par tanacs.
2016. márc. 6. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Lasan de biztosan énis a napokban akarnák elhívni eggy lányt mozizni:'D
2016. márc. 6. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a legjobb érzés amikor tudod valaki olyanról hogy szeret akit te is szeretsz! Ne parátz be! Semmi vesztenivalód nincs. Talalkozzatok,és kérdezz rà hogy mi legyena kapcsolatotokkal. :) (bár most épp mindenhol esik az eső lol) hajrá! :)
2016. márc. 6. 07:33
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es valaszolo mi mar moziba is voltunk:D
2016. márc. 6. 07:36
 4/5 A kérdező kommentje:

2-es valaszolo nagyon aranyos vagy ez jol esett koszi:)

nalunk csak felhos az idojaras,na jo nem szoltam semmit most kezdett el esni:DDD

2016. márc. 6. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:

En szertem a bujos lányokat szóval ha alkalmad van ra öleld meg 😃...

Esetleg érdeklődj iránta... Tegyel fel sok kérdést hogy lassa tenyleg kivancsi vagy ra 😃...

Sok sikert...

16F

2016. márc. 6. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!