Szofi51 kérdése:
Miért hallok néha hangokat a fejemben?
Figyelt kérdés
Mikor sokáig vagyok egyedül, vagy stresszes vagyok hangokat hallok a fejemben..legtöbbször sikítanak vagy veszekednek, de néha hozzám beszélnek..pl vizsga előtt hogy "úgyis elrontod, nem fog sikerülni", vagy néha mielőtt vagdosom magam "gyerünk, tedd meg"..és emiatt muszáj vágnom, addig nem szűnik meg. Mit tudnék csinálni? Mi ez?2016. aug. 27. 18:17
11/12 anonim válasza:
Hallgass hangosan zenét?
Bár működne..
Engem a hallucinációk akkor is zavarnak, olvasás sem segít..
Azt mondom, próbáld inkább enyhíteni ezt seroquel xr-el enyhítsd..
12/12 anonim válasza:
Énis hasonlo cipőbe járok.Nekem még a zene halgatás se segít mert akkor az a "visitó" hang elkezdi azt a számot amit épp halgatok.De a többi ugyan az veszekednek, kiabalnak,(de ezeket nem igazan ertem h mit mondanak)s visítanak és közbe még a saját gondolataimat is ezen a "visító " hangon hallom.
Orvoshoz én se fogok fordulni.
Szóval megértelek.
A többi válaszolótól kérdem: segítene ha elmondanám valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!