Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Rexetin nevű antidepresszáns...

A Rexetin nevű antidepresszáns okoz a kezelés elején kellemetlen tüneteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fenti kérdés apropója, hogy a dokim Rexetint 20mg rendelt, mellé Frontint, Helexet ízlés szerint. Depresszióra és pánikbetegségre kellene szednem, elég rosszul vagyok(remegés, szédülés).

Viszont jövő hét közepén el kell utaznom egy kivizsgálásra, így nem nagyon merem beszedni, mert félek, hogy nem tudok elutazni. A Frontin megy most is, azzal ha nagy nehezen is, de mennek a dolgok. De nem jó, a másikat kellene szednem.

Érdemes vele várnom az utazásig? Soha nem szedtem még ilyet.

Előre is köszönöm!

2016. aug. 25. 07:55
 1/2 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Szia. Sajnos minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat. Nekem is így volt, úgy számolj, hogy kb. 1 hét az első adag megszokása, utána ha emelik megint egy hét. Nekem így volt. Két hétig voltam itthon, utána tudtam elmenni dolgozni.
2016. aug. 25. 10:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Akkor jól gondoltam, ha most kezdeném szedni, akkor pont akkora ütne be a rosszullét, amikor vonatozni kellene( 6 órás út oda-vissza), plusz a kórház.

Akkor marad addig a szorongáscsökkentő, majd ha megjártam, utána szedem.

2016. aug. 25. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!