Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális hogy mindegyik...

Az normális hogy mindegyik antidepresszánstól rosszul vagyok? Valaki aki szed/szedett ilyet segítene?

Figyelt kérdés

Már harmadjára futok neki az antidepresszánsnak de pár napnál tovább egyszerűen nem bírom szedni egyiket se mert valami elviselhetetlen hatásai vannak. Nem vagyok egy nyafogós fajta de el nem tudom képzelni hogy képesek az emberek ezt szedni. Furcsán érzékelem a külvilágot , remegek minden bajom van. Ez tényleg segít hosszútávon? Hogy lehet ezt kibírni? Van mellette frontinom de amellett is van hogy rosszul vagyok a nap folyamán. Bármilyen tapasztalatot tanácsot szívesen meghallgatok. Amúgy kevert-szorongásos zavarom és depresszióm van.

Jelenleg sertralin 50 mg-ot szedek 6 napja és még csak felet de már ettől is kivagyok. :(

22/L

2016. aug. 22. 19:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kitartás utolsó. Nekem akkor mikor a kérdést kiírtam tényleg segített a gyógyszer, teljes életet tudtam élni, később el is hagyhattam. Mostanság kezdek megint szorongóbb lenni amire rátett ez a covidos időszak meg egyebek. De tényleg van az az állapot amikor kell az a fránya gyógyszer.
2023. jan. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!