Volt már köztetek, olyan aki meggyógyult (tünet mentes volt) pánikbetegségből gyógyszerek nélkül vagy gyógyszerrel, majd évek után újra beteg lett?
Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 17:30
1/6 anonim válasza:
Én gyógyszerrel meggyógyultam 10 éve. Azóta nem jött elő. De kerülöm is az olyan szitukat, stresszt. Cigit, piát letettem...ezek a nagy ellenségek
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, de hogy stresszmentesítsem magam, ha az mindig ér valamilyen szinten?
2016. aug. 19. 18:22
3/6 anonim válasza:
Relaxációval
4/6 anonim válasza:
Nekem előjött 2 év gyógyszerszedés után 3 évvel. Pontosabban pánikroham már nemigazán, inkább az időnként erős szorongás. Fene se kínlódik, elkezdtem újra szedn és voálá.
5/6 anonim válasza:
Amikor kialakult a pánikbetegségem, akkor volt egy komoly stresszem, legalábbis akkor úgy ítéltem meg. Tulképpen abba betegedtem bele. A gyógyszer, meg a doki adott időt, hogy enyhüljön a szorongásom, végül túltettem magam azon a problémán. De tanultam is belőle. Hogy nem szabad ugyanazon a dolgon rágódni sokáig. Stressz mindig ér, és fog is érni, de mindig más. Ez az élet maga. Ha ezt megtanulod, nem kerülsz bele újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!