Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valakit érdekel egy depresszió...

Valakit érdekel egy depressziós kamaszlány?

Figyelt kérdés

15/L vagyok. Hát hol is kezdjem... előszőr is onnan gondolom, hogy depressziós vagyok, mert folyton fáradt vagyok, levert, ideges ( nem mérges, de ideges ) és nem az első ilyen alkalom...ilyenkor minden percemet arra szentelem, hogy megtaláljam a búskomorságom forrását és most éppenséggel a suli miatt vagyok ilyen állapotban. Az a baj, hogy a mostani osztályom borzalmas, a 70%-a szájhős, semmi több, és persze, hogy csak egymás között haverkodnak, ezért a mostani évben nem igazán mondhatom, hogy egy aktiv szociális életem volt. S én olyan tipus vagyok, hogy ha nincs ló akkor inkább gyalog, minthogy szamárral ( gondolom értitek )

Na de ez még pársult azzal is, hogy nem áll már oda az eszem sem a matekhez, sem a fizikához s még vagy 2-3 tantárgyhoz. Ez 1szerűen kikészit az utóbbi időben, olyan feleslegesnek, siralmasnak érzem magam, hogy se barátok, se jó jegyek ( már amiből ). Most ez a levertség még ront is a helyzeten, de nem tudok lábra állni, nem tudom mi van velem. Annyira utálom ezt az érzést, ezt a helyzetet, a mostani életem... ma már 6szor megfordult a fejemben, hogy bárcsak ne is léteznék ( nem akarok szánalmaskodni, de ez az egyetlen logikus gondolat, ami az eszembe jutott a mai nap )

2010. ápr. 19. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Elsőként felejtsd azt el, hogy jobb lenne ha nem is léteznél! A reál tárgyakhoz keres valami idősebb ismerőst vagy egy tanárt aki segit! Hidd el menni fog ha nem is az erősséged az nem baj. Lehet te humán beállítottságú vagy ki ilyen ki olyan. Barátok hát azt irod a 70% szájhős mi van a maradék 30%-kal? Sulin kivűl régi barátok? Beszélgess a szüleiddel ha nagyon nem birod válts iskolát bár ez nem a legjobb megoldás!

2010. ápr. 19. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
ezen a kamaszok 90%-a átesik. 1-2 éven belül már minden más lesz. nemnagyon lehet ezellen tenni, ez mind fejben dől el. nincsen rá orvosság, meg ellenszer. azaz van, de ahhozis elsősorban a fejed kell
2010. ápr. 19. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
nem vagy depressziós, ez általános nem találom a helyem dolog, ami a te korodban nagyjából normális jelenség, ki kéne mozdulnod néha, olyan emberekkel lenni akikkel jól érzed magad, találni valamit ami leköt stb. ez segít
2010. ápr. 19. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Most olvastam egy könyvet, ami szerint a nem megfelelő táplálkozás okozhat, és sokaknál okoz is depressziót. Egy próbát megér a diéta, paleolit táplálkozás néven találsz róla többet.
2010. ápr. 19. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Kamaszkori depresszió. Mindenki átesik rajta. Ígérem, el fog múlni, ha kivárod, és jobb lesz! Csak nem Erdélyből írsz?
2010. ápr. 19. 20:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat !

Valóban Erdélyből irok

Honnan tudtad ? :-)

2010. ápr. 19. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Szépen fogalmazol. Nem használod az "itteni" rövidítéseket ( pl: vok stb) Kiírod a szavakat. Én matekból, fizikából tudok neked segíteni. Csak kérdezz! Ha akarod e-mailba, msn-be, vagy Skype-ben.
2010. ápr. 19. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
20:21 voltam. Csak erdélyitől hallottam még olyan ragozást, hogy "matekhez". Nálunk úgy mondják, hogy matekhoz. :-)
2010. ápr. 19. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!