SOS! Hogy szedjem ki a tampont, ha nincs meg a kihúzószál?
Figyelt kérdés
Eltűnt a kihúzószál, valószínűleg azt is felnyomtam a tamponnal együtt. Hogy szedjem ki? Segítsetek lécci, kéne valami ötlet. :'( Nagyon félek...2010. ápr. 19. 19:33
12/18 anonim válasza:
csak felkell nyúlnod 1 v 2 újjal és kipiszkálni. de még azis lehet ráakadsz a kihúzószálra piszkálás közben. nemnagyügy.
13/18 A kérdező kommentje:
Sikerült. Felnyúltam, először nem volt meg. Bedugtam az ujjam a tampon mellé és ott volt a kihúzószál. Azt kipiszkáltam és sikerült kihúzni. Szerencsére nem is volt bent sok ideje és sikerült kiszedni. Köszi a segítséget csajok. :) Ezer hálám. :)
2010. ápr. 19. 20:26
15/18 anonim válasza:
Egyszerű, óvatosan nyomj a tamponba egy tűt, utána már ki lehet húzni, vagy egy fogpiszkálót, vagy vizezd be és könnyen kijön.
16/18 anonim válasza:
Nem baj, hogy már két napja kiszedte? :-)
18/18 anonim válasza:
Ja egyébként szívesen, de miből gondoltad, hogy lány vagyok? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!