Miért fekete a Rivotrilos dobozom alja? Netán placebó?
Figyelt kérdés
Apám is szedi, de neki fehér. Félek, hogy átbacott a pszichiáterem és valami hatóanyag nélküli sz*art iratott fel nekem. [link] 2016. aug. 16. 11:17
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként már az is gyanús volt, hogy milyen könnyen felírta a pszichotehén. Csak úgy mellékesen feldobtam neki a témát, hogy izé, a Frontin sz*rt sem ér, meg az utóíze is borzalmas, aztán mondta, hogy mehet is a napi 3x0,5 mg. Kicsit sokalltam is a 3x0,25 Frontin után. Aztán a gyógyszertátban persze elkérték a személyit, meg azt hiszem a csaj hátra is ment telefonálni az ideggondozóba, hogy mizu. Áh, lehetséges, hogy csak túlzottan paranoiás vagyok? Egyébként kevert szorongásos-depressziós zavarral lettem diagnosztizálva először, de miután megcsináltatták velem azt a f*stos tintapacás tesztet (ami alatt kissé kapatos voltam, szóval beszéltem össze-vissza kitépett szivekről, meg halálra csonkított csivavákról), kiderül hogy bipoláris vagyok. Amúgy a vényen mindkét diagnózis BNO száma szerepel, úgyhogy végül arra a következtetésre jutottam, hogy fogalmuk sincs ezeknek a inkompetens dokiknak, pszichológusoknak, hogy mi a bajom valójában....
2016. aug. 16. 16:09
12/14 A kérdező kommentje:
Egy hét alatt már majdnem bezabbatottam az 50-es kiszerelést. Teljesen kétségbe vagyok esve. Itthon nyugodt vagyok, de amint ki kell lépnem otthonról, ugyanolyan rettenetes szorongás fog el, mint mielőtt elkezdtem szedni ezt a placeboszerűséget. Semmi különbséget nem érzek e között meg a a Frontin között. Nincs más vigaszom, csak az alkohol, de azt meg mérték nélkül fogyasztok, napi rendszerességgel. Ezt persze nem mondtam el a pszichiáternek, a hülye p*icsája még a végén beutalna az addiktológiára. Ahhoz meg ugye kinek lenne kedve, de komolyan!? Kilátástalan a helyzetem, tudom pontosan, viszont alkoholistaként sem szeretném végezni, mint azok a senkiháziak, akik a kocsmában töltik az életüket, pancsolt piákat fogyasztva naphosszat. Talán nem maradt más választásom, mint végigolvasni Camus-től a Sziszüphosz mítoszát és levonni a végső konklúzíót.
2016. aug. 16. 16:38
13/14 anonim válasza:
isten ments, hogy belepofátlankodjak a dolgaidba, csak egy fun factet akarok megosztani: a mértéktelen alkoholfogyasztás megviseli a májat+a szedett gyógyszereid is a májban alakulnak át effektív hatóanyaggá, ami megterheli. Ha ilyen életvitelt folytatsz, pikkpakk kialakul a májzsugor,ami nem egy egészséges állapot(nem mellesleg ha az alkohol szétvágja a májad, a gyógyszer se lesz olyan hatásos)
14/14 A kérdező kommentje:
# 13
Semmi gond, köszönöm a válaszod, de ezzel a kockázattal eddig is tisztában voltam. Jelen állapotomban azonban egy cseppet sem tud érdekelni. Talán még örülnék is, ha minél előbb taccsra menne a májam. Hogy őszinte legyek, nem szeretnék túl sok időt eltölteni a világban.
2016. aug. 17. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!