Lehetséges hogy túl megterhelő volt a szervezetemnek az utazás?
Depressziós és pánikbeteg vagyok. Elég elhanyagolt állapotomban (hosszú ideje kezeletlen) felkerestem egy magán szakembert , de ez a szakember tőlünk 58 km -re lévő nagyvárosban található. Csak busszal tudtuk megtenni a távot, de elhatároztam magam és sikerült eljutnom hozzá. Nagyon jó szakember bízom benne. Gyógyszeres kezelésem lesz, még nem szedtem be az első szemet.
Ám nem rég értünk haza (reggel 8 kor indultunk) és érdekesmód most itthon vagyok rosszul már , míg az út alatt nem volt semmi probléma. Szétmegy a fejem, hányingerem van émelygek, reszketek, enni nem tudok, de próbálok sokat inni, furcsa érzéseim vannak a fejemben. Ezt érzem már órák óta...
Lehet a sok-sok bezárkózott nap után ez túl megterhelő volt az idegrendszeremnek vagy esetleg valami más lehet? Fő utcán tűző napon kellett gyalogolnunk a buszállomástól a rendelőig, megfordult a fejemben hogy esetleg napszúrást kaphattam. Csak mint pánikbeteg igencsak megvagyok ijedve. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!