Barthafanni kérdése:
Mi történik velem? (Lent)
Figyelt kérdés
Már 2 éve rivotril-t szedek. 0,5-öset mert depressziós vagyok. Pár hete vettem észre hogy nem tudok örülni semminek nem tudok úgy szeretni mint pár hónappal ezelőtt. Minden estém a szorongásról szól . Igen, sajnos majdnem minden este szorongok. :( Erre rivotrilt szedek orvosi javaslatra. De én kezdem azt érezni hogy az életem romokban. Nincs értelme az életemnek. Nem tudok szívből szeretni, nem tudok örülni semminek. Csak szorongok egyfolytában. Mindig agyalok a rosszon . Pl hogy légszomjam lesz h rohamom lesz. Mar nincs is semmi jó egy napban. És azt érzem h csak a gyógyszer segíthet. Viszont ez a gyógyszer szerintem tönkretesz. Mit tegyek? Ha leszoknák akkor attól félek h nem tudom legyőzni a szorongasomat. Vagy erre van tippetek? A leszokáshoz? Hogy élhessem a mindennapjaimat boldogan? :,( :,( . Kétségbe vagyok esve. 15 éves lány , akinek még előtte van a jövő a szórakozás, de ő már a haláltól és a rosszullét tartja vissza minden jótól. Nem merek elmenni bulizni. A kedvem is elment mindentől. Pedig 5 éve azon gondolkoztam hogy majd családom lesz 2 gyerekem , szép házam stb. Kérlek segítsetek. Bocsi h hosszú lett, de ez az igazság.2016. aug. 12. 16:27
11/12 KJUsul válasza:
Amíg mérgeket tömnek beléd nem is fogsz rendbe jönni. Csak a szülői, környezeti szeretet és az akaraterő gyógyíthat meg! akarnod kell gyógyulni, hagyd a az áltudós pszichiátereket, meg a megbolondító mérgeiket a fenébe!
12/12 KJUsul válasza:
Szerezz kolloid aranyat és napi egy kanál. Nem csodaszer, de sokat segít, saját tapasztalat. És sok ásványi anyagot szedj, krommolidot például, vitaminokat, hogy legyen testi aktivitásod, az magával fogja hozni a mozgás kényszert és valami sport után nézhetsz. Ha van a környéken aikido, krav-maga, kung-fu klub, jóga vagy hasonló de akár fitness tánc vagy úszás az nagyon sokat segítene. De ahhoz akarnod is kell mindezt, az áltudósok meg a mérgeik ezt nem tudják megtenni helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!