Depresszió jele lehet a túl sok alvás is?
Figyelt kérdés
A depresszió tünetei közé tartozik a normális alvásritmus felborulása, de a legtöbb oldalon inkább az insomniát (kóros álmatlanságot) említik. Mi van ha az illetőre passzol a depresszió összes jegye, de mondjuk túl sokat alszik? (Normálisan, depresszív időszak előtt szigorúan 7 órát aludt, sosem többet depressziv időszakban pedig 9-11 órát)2016. aug. 11. 15:59
1/5 anonim válasza:
Lehet. Ez egy vedekezo mechanizmus. Csunyan fogalmazva azert van, mert mikozben alszol, lesz@@@rod, hogy depresszios vagy.
2/5 anonim válasza:
igy van ezért kelek én is soká mert aludni jobb mint ébren lenni meg felkelni sincs kedvem sose
3/5 anonim válasza:
Lehet. Nem csak a valóság elöli menekülés lehet, hanem az is, hogy a tudatalatti próbálja feldolgozni a problémát.
4/5 anonim válasza:
Másfél hónapig suliba se mentem, és csak feküdtem, aludtam, nem volt kedvem semmihez. Azóta van ez, csak hogy legalább itthonról meneküljek suliba bejárok... Legalább nem buktam meg, pedig eléggé úgy tűnt
5/5 anonim válasza:
Amit az 1.válaszoló írt,az rám full igaz.Annyit alszok,mint Garfield.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!