Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Háziorvoshoz lehet fordulni...

Háziorvoshoz lehet fordulni depresszióval?

Figyelt kérdés
Egyszerûen nem tudok odafigyelni az iskolában. Nem vagyok magamnál, neki megyek mindenkinek és bocsánatot is elfelejtek kérni. Nem figyelek a környezetemre, csak a lábam visz. Mintha nem is én irányítanám a testem. Minden olyan elmosódott.Néha elmegyek a mosdóba, hogy vizet engedjek a kezemre, vagy megállok egy ablaknál ahol besüt a napfény csak, hogy érezzem az életet. Amikor épp nem zokogom,alszom de ott üldöznek az àlmaim. Nem tudom elmondani a gondom senkinek és nem is akarom, nem tudnàm összefoglalni sem. Viszont màskor úgy érzem nem bírom tovàbb egyedül. És akkor mèg nem említettem az öngyilkosság gondolatát amely egésznap foglalkoztat. A kèrdésre visszatérve: ha elmegyek a háziorvosomhoz ki fog írni ilyen panasszal? Nem szerezhetek több rossz jegyet ès azt sem tudom milyen témakörben jàrunk. Van ebből kiút? Kérlek segítsetek. 17/L

2016. máj. 11. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mehetsz háziorvoshoz is, és közvetlenül a körzetedet ellátó pszichiáterhez is. Felkeresheted a családvédőket is. Iskolapszichológust is.

Sok lehetőség van, csak azon ne törd a fejed, hogy eldobnád az életed ilyen fiatalon.

2016. máj. 11. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
inkább menj pszichiáterhez. Lehet depressziód van mint nekem volt. Mikor leszel 18 éves? Azért kérdezem mert pszichiáterek 18 év felett felírhatnak már mindenféle antidepresszánst. Ja és ha 18 leszel nagykorúként elmehetsz magadtól pszichiáterhez nem kell szüleidet bevonnod míg így be kell mert jelenleg kiskorú vagy :)
2016. máj. 11. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
A háziorvos nem fog kiírni. Elküld laborra, és elvégez pár vizsgálatot. Amíg ezek lezajlanak felír neked nyugtatót, hátha az is elég lesz. Ha a vizsgálatok mind negatívak, és nem használ a nyugtató, akkor beutal a pszichiáterhez. Ez a rendje. Jut eszembe: és ez a kiút..
2016. máj. 11. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha megoldható,először a szüleiddel beszélj!

Ha nem lehet velük,akkor irány a pszichiáter!

F40+

2016. máj. 11. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

De ha normális,segítőkész házi,gyerekorvosod van akkor ő tovább fog küldeni szakemberhez.

-előző

2016. máj. 11. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Megpróbálod elmondani Nekem? Szívesen meghallgatnám
2016. máj. 11. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!