Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az gáz hogy írok egy "vázlatot...

Az gáz hogy írok egy "vázlatot" ha megyek a pszichiáterhez?

Figyelt kérdés

Jövőhét szerdán megyek pszichiáterhez, nem az első szakember lesz akit felkeresek de pont azért mert eddig sajnos egyik szakember sem tudott rajtam segíteni. Így inkább fizetek egy magánorvosnak aki pszichiáter és terapeuta is egyben. Egy ideje vezetek egy naplót a mindennapokról, rosszullétekről, tünetekről. Azért gondoltam arra hogy összeírom vázlatosan a dolgokat mert nekem eléggé változatos tüneteim vannak kb hetente van újabb tünet és múlik el egy régi. Vannak hullámvölgyek, bár sajnos inkább rosszabb irányba.

Az a baj hogy a személyes beszélgetéseknél eddig mindig volt ami kimaradt az előző orvosaimnál pedig lehet fontos információ lett volna. Ez gáz ha jegyzettel megyek?

Valamint magánorvos nem küldhet további vizsgálatokra ha úgy találja hogy szükséges lehetne még kizárni más betegségeket? ( voltam már jó pár vizsgálaton)

2016. aug. 7. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt már hogy külföldön felírtam amit mondani akartam mert nem vagyok otthonos egy nyelven ami nem az anyanyelven a leírásoknál, és nagyon rossz néven vették. Nem szerették. Mi lenne, ha felhívnád és megkérdeznéd?!
2016. aug. 7. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt az ok amúgy, hogy el ne felejtsek valamit mondani.
2016. aug. 7. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, megkell értenie, hogy azért teszed, hogy ne hagyj ki semmit se. :) Szoval bátran ird csak fel, nincs ebbe semmi rossz.
2016. aug. 7. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gond, ha röviden. tömören összefoglalva magaddal viszed a feljegyzéseidet. Az egyéb orvosi kivizsgálásokat pedig a háziorvos szokta kiírni, még a pszichiáter előtt. Én ezért szoktam javasolni, hogy a háziorvosnál kezdjünk...magánorvos csak javasolhat...de általában nem teszi, mert nem érdekli. Ha a beteget sem érdekelte, mielőtt őt felkereste volna...
2016. aug. 7. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak röviden írnám le magamnak hogy ha bele-bele pillantok ne maradjon ki semmi fontos. Természetesen voltam háziorvosnál de mivel még csak 20 éves vagyok egyből frontint írt fel és továbbküldött pszichiáterhez, mert szerinte szorongásról van szó. Azóta saját pénzből elvégeztettem már jó pár vizsgálatot, csak egy kérdés volt hogy esetleg a magánorvos tud-e még javasolni valamit merre érdemes tapogatózni. Ha már ennyire tojnak az ember fejére.
2016. aug. 7. 17:22
 6/7 anonim válasza:
En mult heten voltam es irtam vazlatot. Nem gaz. De az se zavarjon, ha nem hagy vegigmondani mindent. Neki nem feltetlenul tartalmilag fontos amit mondasz. En pl orakat beszelhettem volna a szakitasomrol, a sirogorcseimrol, az elmult idoszakban ert megrazkodtazasokrol, a testi panaszaimrol, az orvos valoszinuleg az elejen mar levagta h depresszios vagyok. Ha odamesz rengeteg tunettel, amik elojonnek-elmulnak, lehet o sem arra fog koncentralni h pontosan mik a tuneteid, hanem h miert jonnek elo idonkent testi problemak nalad, h valosak-e illetve mennyire sulyosak.
2016. aug. 7. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Meglepne, ha problémázna rajta. Én is volt, hogy vittem a pszichológusomhoz jegyzetet, mert sokszor elfelejtek dolgokat.
2016. aug. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!