Hogyan szoktassam magamat le a túl sok netezésről?
Figyelt kérdés
Azt hiszem netfüggő vagyok/lettem. a munkahelyemen eleve netezek 8 órát, otthon is ahogy hazamegyek netezek. Nem játszok, hanem főleg Youtube, hírkereső oldalak, reggel azzal kelek, hogy első dolgom lecsekkolni pár oldalt. Úgy érzem, hogy már offline életem nem nagyon van. A valós életben nem nagyon bízok meg az emberekben, lehet ez az oka, hogy ide "menekültem. Valakinek van valami tippje, hogyan éljek újra normálisan? Ha vki csak negatív dolgot tud írni, akkor ne írjon simán. Kíváncsi csak az építő véleményekre vagyok.2016. aug. 3. 13:39
1/1 anonim válasza:
1. Írd le, mit csinálsz online!
2. Gondold át, hogy megéri-e, vagy időpazarlás.
3. Írd le, mi az, amit meg kell nézned: pl. e-mail, szakmai fórum, és szabj határt, hogy mikor, meddig.
4. Keress elfoglaltságot, ami jobban leköt, mint a net, és szorítsd rá magad, hogy azzal foglalkozz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!