Hogy szoktassam le róla barátomat?
Figyelt kérdés
3 hónapja együtt vagyok barátommal csak annyi a baj hogy vagdossa magát és van hogy kisebb öngyilkossági kísérleteket követ el pl:több nyugtatót vesz be, direkt az erénél vágja meg magát stb... Már miatta én is rászoktam a vagdosásra (tudom hülye voltam/vagyok) de most le szeretném őt szoktatni erről és persze így én is leállnék de hogyan tegyem?2014. márc. 26. 21:48
1/6 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom aki szintén ezt csinálta. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért csinálta, és akkor lehet, hogy rájön arra, hogy semmi értelme. Ha ez nem működik, akkor próbáld meg megmutatni neki azokat a dolgokat, amikért érdemes élni. És esetleg keressetek valami közös hobbyt, ami lefoglalja.
2/6 anonim válasza:
És te csak úgy hobbiból rászoktál? Vagy ez hogy működik?
3/6 aculluca válasza:
"miatta én is rászoktam a vagdosásra"....több kérdésem nincs, kérem a következőt.
4/6 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet. Sok sikert kivánok!
5/6 anonim válasza:
O.o
Szerintem egy szimpla rákérdezéstől nem fog leállni, mert ha lenne benne annyi, akkor már csak felmerült volna benne a kérdés, hogy tulajdonképpen miért is teszi amit tesz, de ezek szerint nem. Esetleg inkább beszél valakivel aki ért a pszichológiához, kérj tőle tanácsokat.
Főleg, hogy mint írtad próbálkozott is... szóval nehogy a következő " próbája " sikeres legyen, jobb lenne minél előbb megoldást keresni.
6/6 A kérdező kommentje:
ez a miatta én is rászoktam szisztéma a sok veszekedésből lett de a többieknek meg köszi
2014. márc. 29. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!