Nagyon durva nyári depresszióm van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Utálom a nyarat. Egész nap be vagyok zárva a házba. Sehova se mehetek,zenét nem hallgathatok(eddig reggelente hallgattam titokban,de rájött anyu,és úgy eldugta a fülhallgatómt,hogy csak ihajj) nem találkozhatok barátokkal se,és nem mehetek el sehova. Még az a szerencse,hogy a napi műsoraimat megnézhetem,meg rádiót hallgathatok. Beszéltem már anyummal,de nem hallgat meg,csak csesztet. Egész nap szid,hogy miért nem csinálok ezt,miért nem csinálok azt. Ja,és ha egyáltalán csinálok valamit,akkor miért csináltam. Naponta csak 1 órát gépezhetek. A többi szabadidőmet,mert az van rengeteg,telefonozással töltöm,de azért is szid. Pedig tényleg nem tudok mit csinálni! Segítsetek!2016. aug. 3. 12:35
11/14 A kérdező kommentje:
Oké...akkor a lustasághoz biztos hozzájárul az egész nap sírás és a szótlanság is,ugye?
2016. aug. 3. 14:16
12/14 anonim válasza:
Azt meg úgy hívják,hogy hiszti.Legalább tedd meg,hogy utána olvasol a nyári depressziónak.Egyébként a te bajod az,hogy egy lusta,hisztis kamasz vagy.Ami persze normálisnak is mondható.Minden tini átesik rajta valamilyen mértékben.
13/14 anonim válasza:
Kiskamasz vagy, helló! Ennél csak rosszabb lesz. Ez nem depresszió.
Talán ha nem a magas C-ről indítanál, ha anyukáddal akarsz erről beszélni, akkor ő is komolyabban venne. Hidd el, én is átmentem ezen.
14/14 anonim válasza:
Ha depressziós lennél, akkor nem csak a házimunka nem kéne, hanem a haverok sem. A depressziósnak semmi sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!