Lehetséges, hogy nem ő a biológia apám? (kicsit durva)
Apukám sosem bánt velem úgy, mint ahogy egy apának kéne. 3 éves korom óta vert, terrorizált, bántott, meg minden. Anyu nem állt ki mellettem, sőt, folyton a fejemhez vágta, én vagyok a megromlott házasságuk oka, apu mindig azzal kezdte a vitát, ha nem lennék, meg ha nem én lennék a gyereke.
Nem igazán ismert el a lányának. Sokszor, ha összevesztek anyuval, engem hozott fel oknak, és a fejéhez vágta, hogy "Tűnj el, és vidd a lányodat is! A kicsi marad!"
A "kicsi" a húgom, akivel nagyon jó a viszonyuk a szüleimnek, holott nehéz természet, én meg mintagyerek voltam.
Anyu és a nagymamám mindig mondta, hogy tiszta apu vagyok külsőre és belsőre, holott ez nem igaz. Egyikükre se hasonlítok.
Anyu: sötétbarna haj, nagy kék szemek, keskeny ajkak, kerek arc
Apu: világosbarna haj, apró zöld szem, keskeny ajkak, kerek arc
Húgom: világosbarna haj, nagy zöld szem, átlagos ajkak, kerek arc
Én: vörösesszőke haj, mandula forma zöldeskék szem, telt ajkak, ovális arc
Senki nem volt szőke a családban még az ük vagy dédszülők közt se, mindenki barna.
A természetem se hasonlít senkiére, ahogy a járásom, hanghordozásom, tartásom se.
A legfurább pedig:
Anyunak aputól nem lehetne gyereke, mert nem passzol a vércsoportjuk. Legalább egy babája elment emiatt. 3-4 év próbálkozás után születtem én - egészségesen. 3 évre rá a húgom, aki viszont beteg, vérzékeny. (aki otthon van a történelemben és a biológiában, tudja, ez a betegség a királyi családokban volt gyakori, ahol közeli rokonok házasodtak)
Anyukám biztosan az anyukám, mert vannak rólam pár hetes fotók, és majdnem meghaltam születésem közben.
Egyszer 6 évesen megérzései alapon megkérdeztem, örökbe fogadtak e, de nemleges választ adott.
Hogy apu az apukám e, nem lehet megkérdezni tőle, hiába próbáltam már, erre a témára rémesen harapós lesz. Más közeli rokonok ugyanígy.
Igazam lehet (más is felvetette már) vagy sokat kombinálok?
L
Sok kamasz van aki hasonló családban és és egyre biztosabb benne hogy örökbe fogadták.
Általában az első gyerek születése után romlik meg a házasság, ha megromlik. Hiszen akkor az apának és anyának sokkal kevesebb minőségi ideje és főleg energiája jut egymásra.
Az első gyereken tanulják a szülők a szülővé válást. Sok hibát követhetnek el. A második gyereknél már lazábban veszik az akadályokat, több idejük marad a szeretgetésre stressz helyett.
Ha ilyen csúnyán beszél apukád veled akkor szinte tuti biztos hogy nem fogadtak örökbe. Ha így lenne már régen hozzád vágta volna hogy hálásnak kellene lenned neki.
A kettes írta meg neked a korrekt választ. Ezeken felül minden más csak kombinálás. Próbáld vhogy a vércsoportokat kideríteni kérdezz esetleg rá, de vhogy úgy, h ne érezzék belőle, h mik a szándékaid ezzel.
Egyébként a viselkedésük miatt a kombinálásod teljesen érthető, de ettől még csak a tudományos módszerekkel deríthetnéd ki, hogy mi a valós alapja. Amúgy én se hasonlítok se apámra, se anyámra, nővéremre meg pláne nem. Aztán én addig hisztiztem míg kiderült számomra, hogy felesleg volt.
Imádom mikor játszák a nők ezen az oldalon a hülyét.(természetesen nem véletlen, sokan magukra ismernek)
Persze, örökbefogadás:)
Ebben az esetben inkább arról szól a történet, hogy anyudat más is....
Nem egy ilyenről tudok, sajnos nem tudsz vele mit csinálni, max annyit, hogy jobban megválogatod, h hány pasival bújsz röviden ágyba és nem csináltatod fel magad mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!