Pszichológus vagy inkább pszichiáter kéne?
Örülök neki, hogy sikerült lejönnöd a gyógyszerről. Nagy lelkierő kellett hozzá. (Én is átélem. Én is voltam kórházban.)
Szurkolok neked, hogy ne szoktassanak rá újból gyógyszerre.
Pszichológus lelki támogatásra.
Találtam ilyet:
LMBT Tanácsadó Központ: A Változás Rendelőben egyedüliként meleg, leszbikus, transz-szexuális identitáskérdések kutatása, a különböző szexuális orientációkból következő gyakorlati, terápiás segítségnyújtás. Bővebb leírás: www.lmbtkozpont.hu
Köszönöm a segítséget.
Amúgy újabb farmakoterápia jön elvileg elvileg erősebb gyógyszerekkel -.-" :(((
Nem, tényleg úgy érzem, hogy kellene. Borzasztóan vagyok, mikor a pszichiáter meglátott, majdnem kihordott egy infarktust. :(
Azt mondta, hogy keresünk egy új pszichoterapeutát, mert nem csinált semmit láthatólag a mostani, viszont addig gyógyszer kell, hogy biztosan ne lehessen gond. (A régi gyógyszereim, csak nagyobb kiszerelés, és nagyobb adag, erre mondtam, hogy erősebb bogyók.)
A pszichiáterem tényleg jó, mert elmondta, hogy mit miért csinálunk, ha kérdésem volt, válaszolt, ha valamit nagyon nem akartam, akkor keresett alternatívát, szóval ő tényleg nagyon jó. Nála partnernek érzem magam, nem egy esetnek. Az előző pszichiáter nem volt normális. Egyszer szóltam, hogy az akkori gyógyszerem valami borzalmasan belassított fél év után is, erre leüvöltötte a fejemet, hogy így is túlterhelt, hagyjam már békén a hülyeségeimmel.
De most a doktor úr jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!