Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem, hogy az életem...

Úgy érzem, hogy az életem szétcsúszott és csak egy mókuskerék egy vihar közepén. Mit tegyek ellene, ha nincs erőm a harchoz?

Figyelt kérdés
Mostanában az életem nem úgy alakul ahogyan szeretném, nem tudok boldog lenni és a reggeli felkelés is csak kín mert megint azt érzem "basszus megint egy nap" Mostanában nagyon sog negatív dolog ért, barátnőm szülei utálnak, barátnőm hazudott, nincs bizalmam felé. Nem élvezem az új munkát sem ahová felvettek, nem tudom magamat rászedni arra sem már, hogy publikáljak valamilyen témában történelmi folyóiratban. Egy hete olyan az életem mint aki egy feneketlen, sötét és mély kútba zuhan.
2016. júl. 29. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a jelenlegi helyzeted nem tesz boldoggá, akkor változtass. Kezd apró dolgokkal, egyiket a másik után.
2016. júl. 29. 10:18
 2/2 anonim válasza:

Én februárban kihagytam egy hónapot a suliból, mert annyira összezuhantam, hogy feküdtem az agyámban a fal felé fordulva és csak úgy voltam... Előtte pedig vagdostam, nem ettem, dühös voltam. És nagyon sokszor vannak ilyen kitöréseim, hogy ha egyedül vagyok végre itthon akkor zokogva török amit tudok. De nekem még van 3 évem, hogy leléphessek, és azt csináljak amit akarok. Addig viszont még egy pszichológushoz sem tudok elmenni, mert minek menjek? Anyámék nem "hisznek" a mentális problémákban.

Egy pszichológus nagyon jól jön akkor is, ha az ember úgy érzi nincsenek nagy gondjai, meg tud előzni egy bekattanást. Én 3 évig bírtam, a 4.-ben teljesen kikészültem.

2016. júl. 29. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!