Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kezdjek a vihar-fóbiámmal?...

Mit kezdjek a vihar-fóbiámmal? FONTOS!

Figyelt kérdés

Kiskorom óta rettegek,mikor zivatar vagy akár "csak" nagy szél van :( Pl ha egyedül vagyok otthon és vihar/nagy szél van , nem merek aludni sem:(

Mit tehetek a dokin kívül?

2011. dec. 17. 00:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Szembesítsd magad a félelmeddel. Menj ki a viharban, és ázz el.
2011. dec. 17. 00:15
 2/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam,de szabályosan rosszul lettem :( Totál pánikba estem,alig kaptam levegőt,stb;olyan pánikrohamszerűség volt...

??

2011. dec. 17. 00:19
 3/20 bánomisén ***** válasza:
78%
Ne egyedül menj ki, hanem valakivel, aki közel áll hozzád annyira, hogy hajlandó elázni érted. Akkor nem leszel egyedül és valószínűleg egy hajszállal bátrabb is leszel.
2011. dec. 17. 00:26
 4/20 A kérdező kommentje:
És ha már többször is próbáltam úgy is, de nem sikerült?
2011. dec. 17. 00:28
 5/20 anonim válasza:
én pl. szeretem a viharokat, fényképezni, vagy csak nézni, sétálni, mert ilyenkor tuti nincs senki az utcán, tudom hogy hülye vagyok. :P de egyik barátnőm ugyan ettől szenved mint te. mikor náluk voltam és vihar volt majdnem rosszul lett. :( szerintem is az a legjobb mód, ha szembeszállsz vele. de ezt nem úgy kell elképzelni hogy egyből elmész sétálni a legnagyobb viharba.. csak fokozatosan. konkrétan mitől félsz? a nagy széltől? villámoktól? meg gondold végig ezeket, mennyi az esélye, hogy egy villám épp téged talál el? semennyi. ha viszont nem tudod leküzdeni akkor menny el dokihoz, nem csak te szenvedsz ettől.
2011. dec. 17. 00:33
 6/20 bánomisén ***** válasza:
Pontosabban pszichológushoz menj el, ha nem boldogulsz vele egyedül.
2011. dec. 17. 00:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem attól félek,hogy eltalál 1 villám, csak félek. Szánalmas,de ez van.:/A legszánalmasabb,hogy amúgy érdekelnek is a viharok,meteorológusnak készülök :o Csak ha jön a vihar,kész vagyok,lefagyok,amit írtam...Viharral amúgy hogy lehet "fokozatosan" szembenézni?! ERre csak ritkán,nagy viharok vannak:/
2011. dec. 17. 00:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Pszihológus. Én imádom a nagy viharokat:D Most is úgy fúj a szél ááá zsíír:D
2011. dec. 17. 00:53
 9/20 A kérdező kommentje:
mOST SEM ALSZOM:(bÁR 1-2ÉVVEL EZELŐTT KINT VOLTAM A TERASZON,MOKOR kb a kert felett robbant szét 1 GÖMBVILLÁM! Bár már ezelőtt is féltem. Miért pont doki?Más megoldás?!
2011. dec. 17. 00:57
 10/20 anonim ***** válasza:
GömbvillámXD Az nem robban szétXDXD
2011. dec. 17. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!