DE!Olvass utána!"Suhant" az égen,aztán hatalmasat durrant és egy villám be is csapott a közelben belőle.Állítólag a fizikusoknak nagy kihívás a gömbvillám amúgy is:/
Tehát térjünk vissza a fóbiára és alternatív kezelésére!?
2011. dec. 17. 01:12
12/20 bánomisén válasza:
Legközelebb küldd erre a gömbvillámot, én még sosem láttam és kíváncsi vagyok... :-D
Tényleg baktass el pszichológushoz, gondolom már százmillió hasonló viharfóbiással találkozott, szépen eltünteti a tiédet is és végre élvezheted a viharokat, mert nagyon szépek tudnak ám lenni! :-)
2011. dec. 17. 11:12
13/20 A kérdező kommentje:
Azok. Csak stabil fedett helyen van,hogy nem félek annyira :/Bár régen ott is...Majd megfontolom még a dokit,de megjegyzem , fizetősre nincs pénzem :(
Még mindig várom a doki-mentes megoldásokat; hálás lennék,ha vki találna olyant is :)
2011. dec. 17. 11:19
14/20 bánomisén válasza:
Nem pszichiáterhez küldtünk, hanem pszichológushoz, ennél dokimentesebb választ senkitől sem fogsz kapni. A pszichológus nem orvos.
2011. dec. 18. 20:36
15/20 anonim válasza:
Nekem doki nélkül elmúlt, magam sem tudom pontosan hogyan. Elkezdtem nézni a messziről közeledő felhőket, az egyre erősebb villámokat és megtetszett. Most már nyáron alig várom hogy érkezzen egy szép cella.
2011. dec. 20. 20:11
16/20 anonim válasza:
Húzd fel az esernyőd, ha kint vagy! Ha bent akkor pedig zárd le magad a pincébe, ott biztonságban vagy!
2011. dec. 20. 20:13
17/20 A kérdező kommentje:
:( Komoly válaszokat várok...Bocs
2011. dec. 20. 20:16
18/20 anonim válasza:
Szerintem kisebb viharok után menny ki biciklizni.próbálj farolgatni.és miután megtanultál nagyjából menny ki amikor vihar van..nagyon fain :D:D.régebben énis féltem a nagyobb viharoktól de azóta le se szarom :D egyébként én attól is féltem hogy akkora a vihar hogy árvíz lesz stb...
2011. dec. 20. 21:20
19/20 anonim válasza:
Ha komoly a problémád, talán kezeld te is komolyan. Többen írták, hogy kérj segítséget szakembertől. Más nem segít. Nekem is vannak fóbiás barátnőim, akiket ez zavar, és tesznek ellene. Úgy, hogy azzal beszélik meg, akivel kell. Felelősséggel itt nem tud választ adni senki, hacsak nem téved ide egy pszichológus.
2011. dec. 20. 22:44
20/20 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom főleg a holnapi viharban...,de én is gondolkoztam pszihológuson. Én azt ajánlom neked hogy te is tedd ezt. Amúgy engem a szél nem nagyon zavar és érdekel a meterológia és szerintem is szépek a viharok főleg a villámok. Viszont mindig attól tartok hogy kötel csap be, vagy a házba. Például ahol élek egyszer volt egy zivatar és pár utszányival odébb egy elhagyatott épületbe csapott a villám (szerintünk), dörgött azért utána. Elmentünk arra a helyre (már voltunk ott többször is) az egyik szoba teljesen fekete volt (előtte fehér volt). Engem inkább a hang félemlít meg, és becsukom az ablakot. De én a pszihológust ajánlom neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!