Először is azokat a tényezőket kell kiküszöbölni (ha lehet), amik ezt az állapotot váltják ki. Egy számodra kellemes környezetet kell kialakítani. Rosszkedv ellen a legjobb a társaság. Gyógyszerek is szóba jöhetnek, növényi kivonatú, nyugtató és stresszoldó készítmények. Fontos a foglalkozás, sport, valamilyen hobbi amit szeretsz csinálni.
Ha mindezek ellenére továbbra sem javul az állapotod, orvoshoz kell menni.
2016. júl. 28. 20:10
3/10 anonim válasza:
Gondold végig hány kedves és jó embert bántottál meg a viselkedéseddel és még hányat fogsz... Nekem ez segített abban hogy érezzem magamban az erőt a változáshoz. Na meg olyan munkakörbe keveredtem ahol fontos hogy tudd kezelni az embereket. Ezt pedig úgy tudtam kivitelezni hogy először magamat tanultam meg kontrollálni.
2016. júl. 28. 20:15
4/10 A kérdező kommentje:
Pszichofitnesz nagyon jó tipp. Sohasem hallottam róla korábban. El fogom olvasni. Köszönöm.
Kedves 2. Válaszgyó: Sajnos sok olyan probléma, kényelmetlen helyzet, stressz van az életemben, amit nem tudok kiküszöbölni, viszont szeretném jobban kezelni tudni, persze gyógyszer nélkül.
2016. júl. 28. 20:18
5/10 A kérdező kommentje:
Na de hogyan lehet önkontrollt elsajátítani?
2016. júl. 28. 20:19
6/10 anonim válasza:
Végezz el egy Agykontroll tanfolyamot! De segít pl. Reiki tanfolyam elvégzése is....Továbbá rendszeres meditációt is javaslok! Hidd el: megváltozik az egész gondolkodásod, az egész életed!
2016. júl. 28. 20:26
7/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Balogh Béla: Egységtudat meditációja fenn van a neten, nem kell hozzá semmi tanfolyam vagy különösebb meditáció ismeret. Csak adj magadnak napi 2* fél órát és hallgasd! Már ez csodákat tud művelni 😉
2016. júl. 28. 20:29
8/10 A kérdező kommentje:
Megkerestem a meditációt, este meghallgatom. Köszönöm!
2016. júl. 28. 20:38
9/10 anonim válasza:
Igazán nincs mit, remélem Neked is legalább annyit segít, mint nekem annak idején! Nehezebb időszakomban a mai napig előveszem és már az első hallgatásnál jobban vagyok! De: ha először hallgatod életedben, ne várj csodát egyetlen alkalomtól! Próbálj rá szánni legalább 1 héten keresztül reggel és este fél - fél órát! Hidd el, csodákat tesz 😉
2016. júl. 28. 20:43
10/10 anonim válasza:
Ja és én még annyit szólnék hozzá: Én elolvastam ezt a könyvet is (Balogh Béla: Egységtudat), együtt a kettő még hatásosabb! De ha csak nyugodt körülmények közt hallgatod a meditációt és el tudsz lazulni közben, az is szuper eredményekkel fog járni! 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!