Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szedte már valaki együtt a...

Szedte már valaki együtt a Prozac-ot és a Rivotrilt?

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvosom, hogy amíg a Prozac kifejti a hatását, addig kellene csak szednem. Étkezés miatt javasolta, hogy vegyek be a Rivotrilból negyedet, mert nehezen megy az evés, és hogy hátha segít. Viszont nagyon félek ettől a gyógyszertől. Már a Prozac-tól is, de nagy nehezen elkezdtem szedni... 2,5 ml-vel kezdtem, de már fel lett emelve 5 ml-re. Csak félek, hogy együtt a kettő teljesen zombivá tesz.

2016. júl. 28. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Nem leszel Zombi. A Rivotrilt orvosi felügyelettel szeded. Én már évek óta szedem, a 0,5 ös felét./nap. Nagyon jól vagyok tőle, és nem vagyok rászokva sem. Ezt onnan lehet tudni, hogy elég az orvos által megszabott adag. Ha pedig mégsem elég, akkor nem a Rivotrillal van baj, hanem magával a gyógyszerrel. Az nem megfelelő, és váltani kell. Gondolom ezt akarná az orvos kipróbálni. Nyugodtan vedd be az orvos által javasolt mennyiséget. Ezzel a gyógyszerrel egyet nem szabad: piálni. De azt a Prozac-al sem szabad...
2016. júl. 28. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Bevettem végül a javasolt adagot. Persze, alkohol tilos ezek mellett.
2016. júl. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!