Mért álmodok ilyeneket? Félek :S Mit csinájjak h elmúljanak?
Gyengébb gyomruak ne olvassanak tovább :P
Ma azt álmodtam h egy emeletesház tetején bezártak vmi ketrecbe és nagyon éhes voltam nem volt semmi kaja. És nem volt semmi más ott csak varjúk és betanitottam őket h az uccán kapják ki az emberek szemét aztán azt hozzák el nekem és azt ettem a szemeket :S Volt olyan is h vmi szerb csajt kettévágtak és megégettek és kidobták egy ház ablakából ott lógott a bele meg az agya. És emiatt kitört a háború és a szerbek ketté akartak vágni minden magyart és ott kellett menekülni előlük :S Volt olyan is h vmi zombik elől menekültem egy plázában de nem láccott rajtuk h zombik csak egyszer csak elkezdtek visitani meg harapdálni az embereket. Szal nem lehetett tudni ki a zombi :S Ezután rendesen be voltam fosva miután felébredtem éjszaka :P Volt olyan is h öcsémet kibeleztem aztán h ne szenveggyen megfojtottam a saját belével :S pedig am szeretem öcsémet közel állunk egymáshoz nemtom mért álmodtam.
És már vagy 2-3 hónapja mindig ilyeneket álmodok meg az a baj h felébredek az éjszaka közepén és nem merek visszaaludni :S Vissza tudnék de nem merek. Meg van olyan is ami annyira bennem marad h utána egész nap azon kattog az agyam. Pl. még amikor a csajommal együtt voltunk, egyszer azt álmodtam h a padon ülünk, smárolunk és egyszercsak kiharapja a nyelvem és kiköpi a földre. Ezután napokig nem mertem smárolni vele :S
Mit csinájjak h ezek elmúljanak?:S Mitől lehetnek? :S Segícsetek pls
16/F
szerintem minden erőszakos dolgokat próbálj lecsökkenteni minimumra
ne nézz horrort vagy ne játsz ilyen játékokkal
ha esetleg ezek az álmok hetekig-hónapokig nem múlnak el szerintem keress fel egy pszichológust(vagy beszélj a szüleiddel), ők értenek ehez, tudnak segíteni és lehet valami korábban történt veled és nagyon benned maradt
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!