Mitől vannak izomrángásaim, és mihez kezdjek, hogy elmúljanak?
Már kb 1 hónapja szoktak "rángatózni" az izmaim,főleg mikor lefekszek pihenni,és nyugalomban vagyok.A testem minden részén előfordul(de többnyire a kezeimnél,és a lábaimnál),és általában egy "derült égből villámlás" szerű dolog szokott lenni,nem olyan erősen,de eléggé zavaróan ahhoz,hogy felfigyeljek rá.Úgy általában 1 percenként ismétlődik,és volt olyan is,hogy arra ébredtem fel,hogy megrándult a vállam,vagy a lábam. Néha már olyan erős és zavaró az izomrángás
majdnem mintha direkt csinálnám,(mint amikor a térdreflexet szokták vizsgálni kalapáccsal,és a lábával előrerúg az illető.Félek,hogy ezek az izomrángások még erősebbek lesznek,és nem tudom kontrollálni a végtagjaimat.Mitől lehet ez,és mit tegyek vele?Orvoshoz nem akarok menni vele(még),mert amúgy sem foglalkozik még komolyabb dolgokkal sem a háziorvosunk,és nem is érdekli.Az interneten sem találtam semmi érdemleges dolgot ebben a témában,és ezért döntöttem úgy,hogy itt megkérdezem meg,és vannak itt talán olyanok ia akik tapasztaltak már esetleg hasonlót magukon,hogy mi lehet ez,illetve milyen betegség tünete,és hogy kihez kellene fordulni.Mert persze,ha valami komolyabb,akkor mindenképp elmegyek a háziorvoshoz,vagy magánorvoshoz,de egyenlőre nem tudom,hogy mennyire kell ezt komolyan venni,és esetleg nem múlik-e el magától,ha magnéziumot és B6 vitamint szedek?Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Ilyen nekem is volt a fenekemnél:D:D
szedjél magnéziumot kálciumot és c vitamint garantáltan elmulik
nekem kb 1 hónapig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!