Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A mentális instabilság mitől...

A mentális instabilság mitől alakul ki? lehet én is az vagyok?

Figyelt kérdés
Arról van szó igazából én se vagyok nagy társasági ember, mondhatjuk úgy hogy csak vagyok a szüleimmel. Más környezetbe meg nem mindig érzem jól magam, van hogy fokozódik bennem egyfajta kellemetlenség, ha rólam van szó stb.. meg ha rólam mondanak valami viccet, az sokszor esik rosszul, mint inkább jól. Az osztályban is különcnek érzem sokszor magam, fiúkkal még gyakrabban, de lányokkal egyáltalán nem beszélgetek, meg nem is vagyok nagyon központi szerepben, mert már úgy indulok neki, hogy kudarc lesz belőle. Szerintetek? 17f
2016. júl. 22. 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nem mentális probléma! Csak találsz egy barátot magadnak, nem kell mindenki kedveljen, csak egy jó barát kell. Kapcsolódj be te is a beszélgetésekbe. És a legfontosabb legyen önbizalmad!
2016. júl. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!