Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Véletlenül 2 anafranil tablett...

Véletlenül 2 anafranil tablettát vettem be, ugye ettől még nem halhatok meg?

Figyelt kérdés

Szorongásos-depressziós zavarra szedem frontinnal de azt hiszem véletlenül 2 anafranilt vettem be reggel 3 óra külömbséggel a két adagolás között mert azt hittem elfelejtettem, ugye ez még nem veszélyezteti az életemet?

17 vagyok és lehet hogy erőseben hatnak ezek a gyógyszerek a fiatalabb szervezetre mint a felnőtteknél és teljesen meg vagyok rémülve!

2016. júl. 20. 10:56
 1/7 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem. Hány mg-os?
2016. júl. 20. 11:02
 2/7 A kérdező kommentje:
25mg.
2016. júl. 20. 11:05
 3/7 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem hinném, hogy ettől bármi súlyos gond lenne. Ha elkezdesz túl bágyadt lenni, hívd fel az ügyeletet. Bár ha órák teltek el azóta, már éreznéd.
2016. júl. 20. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
mire szedsz ilyen régi ócska gyógyszert?
2016. júl. 20. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha ennyire feledékeny vagy, akkor írd fel egy papírra, vezessed mikor miből mennyit veszel be, mert azért ez így elég gáz. Mégha bajod nem is lesz tőle, de ne szedjél be felelslegesen több gyógyszert, már az is baj hogy ilyen fiatalon gyógyszert szedsz, főleg frontint... Függővi is vállhatsz és baromi nehéz lejönni róla! Ha van mód mielőbb gyere le a gyógyszerekről. Ez csak egy baráti jó tanács.
2016. júl. 20. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2016. júl. 20. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Survived, no effects! :D
2016. júl. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!