Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor én szorongok?

Most akkor én szorongok?

Figyelt kérdés
Ez egy rossz szokás, de egy csomószor azt veszem észre magamon, hogy a gyomromat, vagyis így a hasamat, behúzom, összeszorítom, és kiengedem. Nemtudom hogy miért, gondolom ez ilyen pótcselekvés. De (nemtudom hogy emiatt-e) a kezem is egyfolytában izzad. És a tenyérizzadás nagyon zavar, meg tudom, hogy nem egészséges ha valaki egyfolytában szorong. De mitől van ez, akkor ez csak egy rossz szokás, vagy tényleg ennyire feszült ember lennék? Általában iskolában is jó kedvem van, nem idegeskedek, elengedem magam. De mégis, a gyomromat akkor is izélem. Mi van akkor most velem?
2010. ápr. 15. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A hasad behúzását/összeszorítását direkt csinálod, kényszeresen?

Vagy öntudatlanul, ilyen gyomorgörcs-féleség?

Hát ha tenyérizzadás is van a képben, akkor szerintem majdnem biztos, hogy a szorongás okozza.

Annyi stressznek van kitéve az ember manapság, hogy még

a legnyugodtabb embereknek is görcsbe rándul a gyomruk

néha-néha.

2010. ápr. 15. 22:29
 2/4 A kérdező kommentje:
hát, rossz megszokás. Ha észreveszem, hogy megint kinlódok, akkor abbahagyom, tehát nem kényszeres, de nem direkt kezdem el csinálni:/
2010. ápr. 15. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
velem is ugyanez van mármint a hasbehuzogatós és ha hirtelen elkezdődik tudom befolyásolni de nem direkt kezdem el:S meg sok más is van:/
2010. ápr. 19. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez kényszer. De akarattal le lehet győzni. Igazából annyi, hogy eleged lesz belőle, megunod, és abbahagyod.

Nekem is volt sok ilyen. De már abbahagytam.

2010. ápr. 20. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!