Az ENERVÁLTSÁG-ból hogyan lehet kitörni? Hiányzik a motiváltság az életemből, nehezen tudok úrrá lenni rajta. Nektek mi használ ilyenkor?
Stressz, kimerültség, enyhe depresszió, millió oka lehet. 1 hónapja kerestem fel pszichiátert az alábbi tünetekkel: iszonyú mértékű hipochondria, állandó levertség, pánikrohamok szinte már napi szinten, alvászavarok .. Kb 3x megébredés minden éjszaka, forgolódás, állandó halálgondolatok, izzadás, hőhullámzás, reggelente kibírhatatlan szorongással kelés, ami eltartott du 14-17 óráig.
Felírt gyógyszert, és megkezdtük a pszichoterápiát.
1 hónap után (3 terápia) :
Mint akit kicseréltek, béke, nyugalom, végre alvás, kezd visszatérni a motíváció, pánikrohamok megszűntek, pozitívabb életszemlélet.
Tudod, már régen meg kellett volna lépnem. Szenvedtem évekig, miközben 1 hónap alatt ilyen látványos javulás elérhető.
Ilyen kevés alvás miatt nem meglepő ha enervált vagy :D
Nekem se lenne semmihez se kedvem, ha napi max 6 órát töltenék alvással.
Tessék kivizsgáltatni magad orvossal. Ha nincs testi oka, akkor el lehet kezdeni a terápiát. Talán legegyszerűbb pszichiáternél kezdeni eleve. Ő lehet felír altatót, hogy legalább odáig eljuss, hogya terápián jelen tudj lenni.
"saját elhatározásból"
Veled azt nem közölték hogy ha nekiállsz, akkor legalább 1 évig szedni kell? Nem bántalak, van elég bajod, de általában mindig azoknál van gond, akik nem tartják be az orvos utasítását, hanem önkényesen eldöntik meddig kell szedni a felírt gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!