Sokszor érzem azt, hogy olyan az életem mintha börtönben lennék? Mitől lehet ez az érzés, milyen betegség tünete illletve más érezte-e már?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 15:20
11/16 anonim válasza:
Drukkolok Neked! Szerintem megoldod. 29 évesen nem öreg az ember és nem éghet ki. Egy kisbabán nem gondolkodtok a pároddal?
58/N
12/16 A kérdező kommentje:
De kiéghet, ez nem korfüggő. Manapság nagy tempókat diktál az oktatás és a munkahelyem is nagyon stresszes volt, mert a munka mellett oktattak is, meg sok felelősséget toltak át ránk (persze ez mindenütt így van). Még nem állunk úgy, hogy bevállaljuk és pont a stresszelésen miatt nem esek teherbe, mert még túl sok minden hiányzik az otthonteremtéshez. Persze tudom sosem lesz ideális.
2016. júl. 7. 21:50
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg a nagy szellemi erőforrásokat(művészek, tudósok) mozgató embereknél tapasztalatom szerint több nyavalya tud kijönni már fiatalon is, túlagyaljuk a dolgokat és több mindent észreveszünk, mint kellene...
2016. júl. 7. 21:51
14/16 anonim válasza:
Jól érzed. Többszintű börtönben vagyunk:
Testbe, időbe és térbe vagyunk zárva, ezt mindannyian érezzük, erről szól a Kocka c. film is ( https://www.youtube.com/watch?v=9X0KHfpMSLw)
Olvass a neten a börtönbolygó-elméletről (karantén a föld körül, gyarmat a Föld, stb.)
Modern koncentrációs táborok a városok:
15/16 A kérdező kommentje:
Ez durva, de azért ezt pszichiáternek nem mondanám, mert skizóként bezárnának. Most egy kicsit akkor Neo-nak érezhetem magam a Mátrixból? Csak nekem nem hackelték meg a gépem (egyelőre). Viccen kívül ez is egy opció.
2016. júl. 10. 20:31
16/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó videó azért elég kemény kritika a városi életről. Ha belegondolunk a facebook is agymosás, meg a közösségi médiák és ezt még nehezebb kikapcsolni, mint az újságot, TV-t, mert függünk a rendszertől. Hazug álvilág az egész.
2016. júl. 10. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!