Tényleg létezik olyan, hogy nyolcadikos szindróma?
Valaki elnevezhette így, mert tetszett neki, majd a köztudatban így-úgy elterjedt, a terjesztők már evidenciaként értették és a X közeg már tényként kezeli a létezését.
Ez egy felkapott hülyeség.
Olyan van, hogy egy nyolcadikos félhet a továbbtanulástól, változástól, új élmények megtapasztalásától, más suliba járástól, utazástól, új diáktársaktól stb., de nyolcadikos szindróma nincs.
Nem kell mindent elhinni, amit tényként kezel valaki.
1: Köszönöm a válaszodat. Szeptemberben lesz 7-es a fiam. Ezért tettem fel a kérdést. Mivel lehetne ezt kezelni, ha mégis ilyen lenne?
Elvégre nyolc évig együtt élni egy második családdal, majd utána környezetváltás egy állatkertbe (mert sajnos a legtöbb középiskola annak számít) végülis érthető, és mint szülő tartok tőle.
2: Mondta a looser, aki még a szakmunkásképzőből is kibukott. :P
a 2. vagyok
igen, a középiskola egy rohadt hüllőállatkert. Ezt meg tudom neked erősíteni. Utáltam, szörnyű volt az általános után. Bár 10-12 éve még nem tulajdonítottak ennek ekkora hangsúlyt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!