Miért nem tudok tanulni?
Figyelt kérdés
Levelező tagozatra járok egy jónevű budapesti egyetemre. Szeretem a szakomat, a tantárgyaimat, mindigis ezt akartam tanulni.
Néha van kedvem tanulni, akkor egész nap képes vagyok a könyveim fölött ülni. Néha egyszerűen nem tudok egy percig sem koncentrálni. Nem megy a számitógép, nem szól a rádió. Nincs semmilyen zavaró tényező. Mivel tudnám magamat motiválni ilyenkor??
2010. ápr. 14. 19:12
1/4 anonim válasza:
+1 ez engem is érdekelne csak én ellenben veled soha nem tudok tanulni.
2/4 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én sem vagyok képes koncentrálni a legtöbbször amikor le kéne ülnöm tanulni. Valamikor még rászánni sem sikerül magam. Sajnos én sem tudom mitől lehet :/ A legreálisabb magyarázat hogy talán nem érdekel a dolog és egyszerűen nincs kedved hozzá, hiába muszáj
3/4 A kérdező kommentje:
Szeretem az anyagot, érdekel, egész életemben erre készültem. Néha nagyon szeretem tanulni is, de ha kicsit rossz a közérzetem, fáradt vagyok, feszült vagyok, akkor nem megy.
2010. ápr. 14. 19:24
4/4 anonim válasza:
Friss levegő, sportolj egyet, elég félóra, vagy csinálj mást egy negyed óráig, hogy ne monoton tanulj, hanem törje meg valami kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!