Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanaxszal lehet tanulni? Túl...

Xanaxszal lehet tanulni? Túl sokfelé kell teljesítenem, és úgy érzem ki fog alólam csúszni a talaj.

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy kezdenek nagyon összecsapni felettem a hullámok, napi 10 órát dolgozom, utálom a munkahelyem, de nem találnék mást, mellette rengeteg vizsgám lesz egyetemen, és hát a famíliában sem lelem sok örömöm mostanság. Szóval gondolkodom, hogy elmegyek valami gyógyszert felíratni, ha a doki is úgy találja, mert úgy érzem, hogy teljesen földre fog zúzni az élet...tapasztalatok??? nem akarok rászokni, nem vagyok híve a gyógyszereknek, de egyszerűen úgy érzem, "túl sok" most... 28/N

2011. nov. 20. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tanulni nem, mert nem fogsz tudni koncentrálni. Sajnos ez nehéz dió, próbálj meg valamit leépíteni, segíthet például, ha átmenetileg elköltözöl egy barátodhoz például, ahol legalább a családtól nyugtod van.

(off, de muszáj megemlítenem: felüdülés volt látni, hogy van még olyan ember, aki tudja ragozni az x végű szavakat :) )

2011. nov. 20. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Xanaxot ne,én is bevettem párszor sajnos,és elbacított úgy,hogy kishiján elkúrt egy kis busz,nem hogy tanulni,de magadról nem fogsz tudni tőle,teljesen lenyom.
2011. nov. 20. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem Xanax kell, hanem szabadság, és pihenés. Tudom, véglegesen nem old meg mindent, de legalább egy picit feltöltődsz. Menj el egy hétvégére valahova lazítani egyedül. Telefont kapcsold ki. Nem nehéz megvalósítani.
2011. nov. 20. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!