Depressziós vagyok?
Nemrégen amikor egyedül voltam a régi dolgokon kezdtem gondolkodni hogy mit kelett volna másképp csinálni nem olyan régi dolgokon kB olyan 1 hónapja történt dolgokon nem részletezem és ez mostanság viszont társaságban is elő jön és képes vagyok elbambulni 10-15 másodpercig is ez egy dolog a másik mostanság haverok helyett inkább egyedül szeretek inni ezzel kapcsolatban annyit hogy régebben ritkán havi 1 x max ittam a haverokkal mostanság heti 1 x magamba ez normális és majd elmúlik vagy érdemes lenne agykurkászhoz mennem?
18/f
igen ez már depresszió de ha még nem is az közel vagy hozzá. Javaslom keress fel pszichiátert. Beutaló nélkül SZTK-ba elmehetsz és ott kapsz megfelelő gyógyszeres ill. pszichoterápiás kezelést ha szükségesnek ítéli meg a kezelőorvosod :)
Jó egészséget kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!