Pánikbetegség. Ti hogyan győzitek le?
Figyelt kérdés
4 éve volt az első látáskieséses migrénes rohamom, fények villantak fel, majd kiesett a látóterem, nem láttam tárgyakat, lezsibbadtam és halálfélelmem volt. Kórházban kivzsgáltak MRI, EEG de minden negatív, megállapították hogy aurális migrén plusz pánikbetegség. Legutóbb 5 hete majd 4 napja megint lezajlott ugyanez, a sürgősségin már nem is foglalkoztak velem, csak egy Rivotril +Notropil kombót kaptam, vérvétel és mehettem haza. Hiába mondtam h zsibbadok meg a roham óta homályosan látok. Nagyon félek, mit tegyek? Erre nincs megoldás? Járok pszichiáterhez is, valamint bejelentkeztem egy magán neurológushoz.Frontint szedek.2016. júl. 2. 14:05
1/3 anonim válasza:
Ott van közte az a tünet is hogy homályosan látsz és zsibadsz/ bizseregsz. Ezek is tipikus tünetek. Erre max olyan nyugtatót tudsz szedni ami szorongás oldó feltéve ha szorongsz. Pánik rohammal nem tudnak mit kezdeni az orvosok max benyomnak nekem egy kis nyugtatót. Jársz pszichológushoz ő majd remélhetőleg rendbe tesz de ehez neked is akarnod kell. Párom is pánik beteg ő rudotelt szed amikor úgy érzi szükséges. A rohamjai ritkán jönnek elő szerencsére.
2/3 anonim válasza:
Azért nem muszáj minden nap 2x kiírni.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Ameg nem gyozod le magadba, sose mulik el. Enis allandoan kapkodtam a gyogyszereket. Egyszer viszont azt mondtam , hogy eleg. Akkor nem vettem be semmit, csak mondtam, hogy jolvagyok ezt bekepzelem . Aki velem volt azzal elkezdtem nagyon beszslni, hogy terelodjon el a figyelmem. Ilyenkor meselj el egy hosszu sztorit es momdd h tudatba maradsz, nem lesz baj. Nekem haromnegyed oraig kellett igy beszelnem, es elmult. Azota v 2x ramjott de egybol elis mult mert tudtam, hogy letudom gyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!