Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Tönkremegyek ebbe.

Mit csináljak? Tönkremegyek ebbe.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1 hónapja járok pszichológushoz, aki közepes depressziót állapított meg. Egyre jobban erősödik bennem az az érzés, hogy nem érdemlem meg hogy boldog legyek, és nem akarok élni. Ő nem segít ebben. Suliban a tanárok tudnak mindenről. Apám alkoholista volt, 4-5 éves koromban tette le,mikor majdnem elvettek itthonról. Most sincs minden rendbe. Anyám idegbeteg. sokszor eljár a keze, akár apróságok miatt is. Apám dolgozik, vele minden rendben, 2-3 naponta látom. Nővéremmel nem tartjuk a kapcsolatot. a helyzet az, hogy vagdosom magam. kiskori trauma, a sok rossz emléket, (verekedések, féltem apám engem is megver) a papám halálát, nem tudom feldolgozni, ezért magamon töltöm ki. Mit tegyek? Ja, és egyáltalán nincs étvágyam, aludni sem tudok. segítsetek kérlek szépen. :((

13/L

2016. jún. 29. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez kicsit kevés. Mitől nem tudsz aludni? Feszültséget érzel vagy fájdalmat? Valamilyen szinten közös problémáink vannak csak én 16/f vagyok.
2016. jún. 29. 22:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Feszultseg miatt.. Kattog az agyam es nem tudok aludni max 2-3 orat.. :(
2016. jún. 29. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Ühmm edzés? Vagy verj szét valakit aki nem szimpatikus az biztos oldja a feszültséget. Ne szedj semmilyen nyugtatót meg semmit mert csak rosszabul leszel.Mondanám hogy igyál de hát nem tudom 13 éves vagy aztán na...
2016. jún. 29. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagyis csak rendszeresen ne szedj max ha már túl nagy a feszültség akkor sokat tud segiteni.
2016. jún. 29. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:

A suliban begyógyszereztem magam, helybe elláttak azóta kell pszichológushoz járnom. Hiányzik a suli akkor minden jobb volt. :(

Második: köszönöm megpróbálom. :(

2016. jún. 29. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első,második és a harmadik is
2016. jún. 29. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elkezdenél rendesen enni, a lelkiállapotod is javulna. Fehérje, zsír, vitaminok és nyomelemek kellenének neked, megfelelő tápanyagbevitel hiánya depressziót és egyéb pszichés tüneteket is okoz. Egyél, még ha nem is vagy éhes, lehetőleg normális főtt ételeket, zöldségeket, gyümölcsöket, és ne édességeket.
2016. jún. 29. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha pszichológus egy hónap alatt nem tudott segíteni, nem is látod, hogy elindultatok volna valamerre, akkor keress másikat.
2016. jún. 30. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!