Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki megnyugtatna, hogy a...

Valaki megnyugtatna, hogy a sírás jó?

Figyelt kérdés

Olyan problemaval kerultem be pszichoterapiara, hogy mindig minden helyzetben szegyenlem magam, es az elso csoportterapia alatt elbogtem magam. Rendesen zokogtam egy ideig. Kinosnak erzem, termeszetesen. Elore rettegek a kovetkezotol, ami csutortokon lesz, biztosan elsirom magam ujra.

Megnyugtatnatok hogy ez jo? Ugy ertem, levezettem a feszultsegem es allitolag a siras itt normalis... az is, ha minden terapian elofordul meg egy ideig? Felek. :( Meg egy honapig itt leszek, nem vicc.

(A terapeutammal szenelyesen csak a het vege fele tudok majd beszelni, ezert irtam ki a kerdest.)

23N

2016. jún. 28. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, a sírás ilyenkor természetes és jó hatású.
2016. jún. 28. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi! :))
2016. jún. 28. 22:42
 3/4 anonim válasza:
Teljesen normális, hidd el! Ne félj sírni. Senki nem ítél el miatta, akkor se ha minden alkalommal sírsz.
2016. jún. 29. 14:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedvesseged. :) igyekszem nem csinalni meg ebbol is problemat. :D
2016. jún. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!