Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegségből "teljesen"...

Pánikbetegségből "teljesen" gyógyult már ki valaki?

Figyelt kérdés
Félévig szedtem a Sertagent,2 hónapja hagytam abba.Ismét jelentkeztek a tüneteim habár közelsem annyira intenzívek mint a gyógyszeres kezelés előtt.Nem tudom mit csináljak!Menjek ismét dokihoz??Egy másik gyógyszeres kezelés esetleg segítene?Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren kérem adjon tanácsot!!!
2010. ápr. 13. 17:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem önfejűségből hagytam el a gyógyszert 1 hónap alatt,hanem azért mert az orvosom nem mondta hogy mennyi idő után hagyhatom el végleg!!!!
2010. ápr. 14. 09:19
 12/13 anonim válasza:
Nekem sikerült párszor már! Igaz 9év alatt 4-5 alkalommal!Nagyon érdekes modón szünt meg,néha eröt vettem magamon és szembenéztem a problémákkal(tömegben)vagy v.mire gondoltam,hogy mindek ezek az alaptalan félelmek!És elmúlt,éreztem,hogy egy baromi nagy kö esik le a szivemröl szó szerint,a látásom kitisztult és megint fiatalnak éreztem magam!25F
2010. ápr. 14. 18:41
 13/13 anonim válasza:
Nekem sikerült. 2 évig szedtem a gyógyszert, aztán fokozatosan leálltam vele. Ennek már 4 éve. De mai napig magamnál hordom, a gyógyszert, mert megnyugtató érzés. Lehet hogy hülyén hangzik, de tényleg így van. De legalább fél év alatt sikerült letennem, nem 1 hónap alatt. Ha kezdtem furcsán érezni magam, azt hajtogattam magamban hogy úgyse leszek rosszul, és lám tényleg nem lettem. Ez nekem bejött. Ezt agyban kell eldönteni. Próbáld lefoglalni magad, és ne gondolj a pánikra. Persze utólag már könnyen beszélek, tudom milyen rossz, a legrosszabb ellenségemnek se kívánnám. Fel a fejjel, minden rendben lesz!
2010. ápr. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!