Pánikbetegségből "teljesen" gyógyult már ki valaki?
Figyelt kérdés
Félévig szedtem a Sertagent,2 hónapja hagytam abba.Ismét jelentkeztek a tüneteim habár közelsem annyira intenzívek mint a gyógyszeres kezelés előtt.Nem tudom mit csináljak!Menjek ismét dokihoz??Egy másik gyógyszeres kezelés esetleg segítene?Ha van valakinek tapasztalata ilyen téren kérem adjon tanácsot!!!2010. ápr. 13. 17:30
1/13 anonim válasza:
nekem az a tapasztalatom,hogy a gyóygszer csak a tüneteket enyhíti,vagy megszünteti,de ez ideig óráig tart,és a problémát nem oldja meg.
2/13 anonim válasza:
az okokat kéne megszüntetni, és nem csak a tüneteket kezelni.
3/13 anonim válasza:
A betegségek okát nem lehet megszüntetni addig, amíg nem lesz génsebészet, úgyhogy addig hanyagoljuk az ilyen közhelyeket.
Kérdezőnek: túl rövid ideig szedted. Minimális idő: tünetmentesség kezdetétől (ami általában a 2-3. hónap) legalább 6-8, de egyesek szerint 12 hónap. (tehát összesen 8-15). Máskülönben meg van a visszaesés esélye.
Ezenkívül megfelelő módon tetted le? (Csak ez több hónap, annyira lassan kell.)
4/13 A kérdező kommentje:
A doktornőm azt mondta hogy fokozatosan hagyjam abba bár azt nem mondta hogy ez mit is jelent.1 hónap alatt "tettem le".Abban igazad van kedves utcsó hozzászóló hogy nálam ez öröklött.Sajnos.
2010. ápr. 13. 20:00
5/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mégis vissza megyek a doktornőmhöz és mond valamit.Annak már örülök azért hogy nem olyan borzasztóak a tüneteim de kellemetlenek.
2010. ápr. 13. 20:03
6/13 anonim válasza:
Az 1 hónap nekem túl gyorsnak tűnik. Én is sertralin hatóanyagút szedek, de kb 2 hónap alatt tervezem leépíteni.
7/13 anonim válasza:
Szerintem is túl hamar tetted le. Gondolom okkal. Ha ok nélkül tetted, akkor butaság volt. Az miatt, hogy a tünetek most még enyhébbek, ne izgulj. Ha nem mész el orvoshoz, visszatérnek teljes erővel.
8/13 A kérdező kommentje:
Valószínűleg én érthettem félre a dokimat.Anno azt mondta hogy jól gyógyítható ez a beregség.Mivel legutóbb nem mondta hogy mennyi idő alatt kell abbahagyni így én 1 hónap alatt szépen csökkentettem az adagokat.Egyébként 75 mg-ot szedtem naponta.De mivel énis érzem hogy ez így nem jó inkább visszamegyek hozzá.Nem szeretnék visszaesni.
2010. ápr. 13. 20:36
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! :)
2010. ápr. 13. 20:37
10/13 anonim válasza:
Nem értetted félre a doktornődet. Tényleg jól, és teljesen gyógyítható ez a betegség, csak a terápiát be kell tartani. Általános szemlélet, hogy minimum 6 hónapig kell szedni a gyógyszereket, és ha rendbe jöttél tőlle, akkor 6 hónap alatt szabad letenni, lassan és fokozatosan. De önfejűen természetesen, amikor akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!