Mi vezet ilyen öncsokitáshoz? Mi vezet oda? Mi jó nekik ebben?
Figyelt kérdés
Szóval most nem a "vagdosom magam mert már nem birom a lelki fájdalmam" kislányokról beszélek hanem amikor egy férfi felveszi ahogy levágja a saját farkát és kiheréli magát.Vagy amikor levágja az ujjait/végtagjait vagy akármi.Milyen betegség okoz ilyet? És miért veszik videóra?#öncsokitás
2016. jún. 23. 23:42
1/10 anonim válasza:
Valószínű ki fordulnak önmagukból, a sok rossz le csapódott és le vezették valahogy, nálam is volt ilyen de csak a csuklóm zúzódott meg és a hosszú hajam le vágtam mert nem tudtam magamról.
2/10 A kérdező kommentje:
Azért szerintem komoly elmebaj lehet ha valaki a saját farkát vágja le
2016. jún. 24. 17:05
3/10 anonim válasza:
ezt akkor szokták tenni, ha rosszul érzik magukat az emberek. ha nem figyelnek rájuk. ezt mazoistáknak nevezik. én nem ilyen durvát csinálok, de ha ideges vagyok, lebontom az ujjaimrol és a csuklomrol a bört a húsig.. nekem ez örömöt okoz.. legalábbis, ameddig magammal csinálom ezt, és nem mással
4/10 A kérdező kommentje:
A mazoizmus nagyon nem ugyanaz mint az öncsonkitás.Aki mazoista annak a fájdalomra áll fel
2016. jún. 30. 11:55
5/10 anonim válasza:
és például a lányoknak hogy áll fel a ,,mazoizmusra,, okoska? keress már rá kérlek.. ott a google, beirod, hogy: figyelj, mert csak EGYSZER írom le neked: MI AZ A MAZOISTA? és kiadja. remélem menni fog ;)
6/10 anonim válasza:
előző vagyok, itt van mit ir rolla: Aki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki vagy akár ő saját magának.
gondoltam leirom neked ide, a végén ennyi ésszel nem találod meg ;)
7/10 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki meg csonkitja magát az nem mazoizmus te nyomorék nézz már utána hogy szexuális vonzódás a fájdalomhoz ami nem öncsonkitás és nem vágják le egy végtagjaikat mert te nagyon okos vagy te g'ci
2016. júl. 1. 22:26
8/10 anonim válasza:
tanulj meg fogalmazni, mert ha visszaolvasod azt írod, hogy ez öncsonkítás utána meg, hogy ez nem öncsonkítás --> döntsd el, hogy mit hazudsz.. mert teljesen belekavarodsz.. amugy meg nem fogok rád semmit mondani, mert nem süllyedek le a te szintedre, bárhol is legyen az.. gondolom 10-évnél nem vagy idősebb, mert ha az lennél, akkor nem így beszélnél, főleg, hogy te állítod a hazugságokat.
9/10 A kérdező kommentje:
Látszik hogy miért adsz 31 százalékos válaszokat te fogyatékos hát nézz már utána...
2016. júl. 2. 07:00
10/10 anonim válasza:
csak mert igazat írok, és neked nem tetszik lepontozol, ezt hívják szánalmasnak.. mindenesetre ha írsz is vissza már valamit, nem fogom megnézni, törlöm ezt a megválaszolt kérdést az enyéim közül.. na páá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!