Mi vezet rá embereket arra hogy vagdossák magukat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ilyent hallok mostanában. Miért csinálják ezt? Milyen betegség?2013. jún. 16. 15:24
1/4 anonim válasza:
Az agybaj..
Normális ember nem okoz magának fájdalmat.. másnak sem természetesen.
Ezek beteg emberek, akiknek segítségre van szükségük.
2/4 anonim válasza:
Az, hogy nagyon sok lelki, vagy épp testi problémájuk van, amiket nem tudnak feldolgozni, és emiatt depresszióba esnek. Ha nagyon súlyos a helyzet, vagdosásig is fajulhat, mert a testi fájdalom eltereli a figyelmet a lelkiről, vagy mert annyira utálják magukat, kilátástalannak érzik az életüket. Igen, lehet mondani rájuk, hogy betegek, de szerintem inkább sajnálni kellene őket, és segíteni rajtuk.
3/4 anonim válasza:
van aki divatból csinálja, (mert jajj de jól néz ki), van aki azzal vezeti le a stresszt, és van akinek ez 1 öngyilkossági "kísérlete". én speciel a legutolsó "típushoz" tartozok
4/4 anonim válasza:
én mindig így gondoltam,hogy a vagdosás sose lehet csak divatból, mert ez nem olyan mint a körömfestés. azt elhiszem,hogy valaki ezzel kendőzi azt, hogy vannak lelki fájdalmai, amiket nem tud,vagy nem akar elmondani.
én is vagdostam magam, elég durván, de abban az időszakban súlyos depresszióval küzdöttem gyerekkori traumák miatt. visszagondolva nagyon meredek dolgokat csináltam,de amikor benne voltam,semmi kivetnivalót nem találtam abban,amit tettem.
tehát a válasz egyértelműen lelki gondok elől való menekvés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!