Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti meg vagytok elégedve a TBs...

Ti meg vagytok elégedve a TBs pszichológusotokkal?

Figyelt kérdés

2016. jún. 14. 18:34
1 2 3
 21/25 homo ludensz ***** válasza:
Azt most nem tudom elképzelni hogy még ha beszéled is az adott ország nyelvét hogy ott pszichológusként sikerrel tevékenykedj. Nem azért mert nincs meg hozzá minden fizikai adottságod hanem azért mert egy népnek ismerni kell a lelkét is. Kitűnő fogorvos vagy sebész lehetsz bárhol bármikor de a psziché az más kategória.
2016. jún. 21. 19:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Tök mindegy melyik országba megy nem nemzettel fog foglalkozni, hanem egyénekkel. Majd akkor megismeri őket kinn
2016. jún. 22. 18:46
 23/25 homo ludensz ***** válasza:
Nem a nemzetről írtam hanem a két egyén a terapeuta és a kezelni kívánt személy eltérő szocializálódásáról. A korai gyermekkor olyan lenyomatokat hagy a fejlődő egyénben amit a későbbi iskolázottság nem képes akkor már tudatosan sem áthidalni. Nagyon kellemesen elbeszélgethetnek egy közös nyelven s akár biztatás vagy tanácsokat is adhat a terapeuta de ez csak annyi mintha valakinek felolvasok egy életvezetési tanácsadást.
2016. jún. 22. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem akarom tényleg szétspammelni a kérdező kérdését, de van tapasztalatom olyan külföldi klinikáról, ahol a szakemberek és kliensek is mind különböző helyről jöttek és egyik oldalnak sem az anyanyelve az ország nyelve, és a nyelvi (és kulturális) különbségeket sikeresen áthidalják. Emellett egy német és egy magyar ugyanúgy szorong, max nem ugyanattól :) A kezelésben használt technikák kultúrától függetlenül működnek.

Szóval megoldható a külföldi kivándorlás, de mint említettem nem célom ;) maximum ha a kényszer úgy hozza.

2016. jún. 22. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek már tök mindegy, mert már szétspameltük a kérdését :D De remélem nem haragszik érte. Végül is jöttek konkrét csak a kérdésre irányuló válaszok is :)
2016. jún. 22. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!