Ti meg vagytok elégedve a TBs pszichológusotokkal?
Figyelt kérdés
#depresszió #pszichológus #társadalombiztosítás #államilag finanszírozott #mentális betegség #terápia
2016. jún. 14. 18:34
11/25 anonim válasza:
2es vagyok. 8-as te a szakmában vagy? Egyébként így levezetve érthető és elég elszomorító, hogy a diákokat is így lehúzzák :/
12/25 anonim válasza:
Igen, jelenleg munkakeresőben, úgyhogy sajnos rálátok eléggé az elhelyezkedési (és fizetési) lehetőségekre.
13/25 anonim válasza:
Nem tudsz pszichológusként eljelyezkedni? :O Pedig egészségügyben sok szakember hiányzik. Külföldben te gondolkozol?
14/25 anonim válasza:
8-as! Ha ennyire tré az egész miért választottad mégis ezt a szakot?
15/25 homo ludensz válasza:
Gondolom én azért választotta mert a bölcsészszakra kevesebb pontszámmal is be lehetett kerülni. Azután átment a pszichológiára és abból kapott diplomát. Amennyiben nem megy át most könyvtáros lenne valahol s talán így ha éveket rátanul még klinikai szakpszichológus is lehet. Ha rosszul gondolom akkor elnézést kérek.
16/25 anonim válasza:
Ha valaki így választ egy pályát az hamar ki fog ám égni, főleg ha pszichológus akar lenni, ha nincs mögötte ember szeretet, empátia, akkor nagyon hamar kiég. De egyébként mindne más szakra is igaz ez, ha csak úgy mert nincs más végzel el valamit abban hamar ki fogsz égni, mert nem fogod tudni szívből csinálni az egészet.
17/25 anonim válasza:
Van egy gazdasági diplomám is, úgyhogy valahogy oda is felvettek :) Nem a pontszámmal volt probléma, nem "kényszerből" hanem szerelemből választottam ezt a szakot. Aki pénz miatt választja, az vagy elmegy a vállalati irányba, vagy csalódik.
Próbálkoztam jobban fizető szakmákkal is, a pszichológiának is van olyan ága (vállalati), ami jól fizet, de az nem érdekel. Fontos, hogy olyat csináljak, amit szeretek. Más kérdés, hogy nem fizetik meg, és Pest környékén kevés az állás. Vidéken valóban több van. Ha otthon nem találok munkát, akkor külföldön fogok keresni, de nem ez a cél.
Remélem mindenki megkapta a kérdésére a választ :)
18/25 anonim válasza:
Igen, meg, köszönjük! Kapsz egy likét :D Sok sikert kívánok akkor az elhelyezkedéshez ITTHON :) Remélem itthon tudsz elhelyezkedni, mert elég elszomorító aért az is, hogy minden érelmiségi elhagyja az országot... Nah de ezt hagyjuk is, mert persze ez is megérthető, mindneki szeretne élni, majd családot alapítani...
19/25 A kérdező kommentje:
Hát ez jó... Csaak azt nem tudom, hogy mi köze a kérdésemhez xD
2016. jún. 21. 14:21
20/25 anonim válasza:
Bocsi, de arra mentek válaszok, mármint a kérdésedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!