Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az arany növeli jelentősen a...

Az arany növeli jelentősen a mentális képességeket? Használható agyserkentőként?

Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Persze,kúp formájában mindenféleképpen. Ajánlom,hogy a nagypapa pecsétgyűrűjével kezdd.

Öccsém,tanuljá' baze.

2016. jún. 9. 20:07
 2/13 A kérdező kommentje:
Ne trollkodj, ha fogalmad sincs miről van szó.
2016. jún. 9. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyasmi mint a távgyógyítás meg a többi sallang szar?
2016. jún. 10. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Rokonomék aranykolloidot esznek, és esküdnek rá, hogy okosabbak lettek tőle és több az IQ-juk...

Szerintem ugyanolyan hülyék, mint eddig, de ők minden ilyesmit elhisznek.

2016. jún. 10. 14:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert van tudományos alapja, hogy az egyatomos arany azaz az aranykolloid a mentális képességek serkentésére szolgál és sokan mondták, hogy jobban tanultak.

Orvos nyilatkozott, hogy csak ez képes bizonyos sejtlebomlási terméket eltávolítani az axonok végéről, ahol az ingerületközvetítés zajlik. Hogy más ne mondjak a legjobb elektromos vezető az arany. 100%-ban átjutnak az agyi impulzusok egyik axonról a másikra. Viszont tübb fajtát kipróbáltam és semmilyen látható eredményt sem hozoott.

Igaz, hogy rendkívül jó agyi funkciókkal rendelkezek, így nehéz is javulást észrevenni, mert nincsen hova, viszont azt sem tudom, hogy az arany nélkül kissmértékben hanyatlanék-e. Ezért kérdezem, hogy nektek milyen tapasztalatotok van erről?

2016. jún. 10. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez azért butaság, mert az agyérgáton általában az ilyen méretű dolgok mint az aranykolloid nem szoktak átjutni. Sőt, ha belegondolsz, akkor önmagában a depressziót is az alacsony szerotoninszinthez kötik, mégis hiába szednél szerotonint, nem tudna közvetlenül az agyadba bejutni. Így csak közvetett módon tudják szabályozni az agyban termelődő szerotonin FELSZÍVÓDÁSÁT.

Tehát nem, az aranykolloid erre biztosan nem jó. Lehet, hogy van más pozitív hatása, de erre fizikai képtelenség, hogy bármilyen módon hasson.

2016. jún. 10. 20:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetesen. Magadon is látod. Ha nekem lenne aranyam, én is ennék.
2016. jún. 10. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Te véletlenül nem Robi vagy? XD
2016. jún. 11. 21:48
 9/13 A kérdező kommentje:

Miért nekem kell ezeket belinkelni ? nem tudjátok használni a netet? Az arany hogyne jutna át? Egyatomos.

https://www.youtube.com/watch?v=uoZgFQJ8MkQ

https://www.youtube.com/watch?v=P346rvjq1Rg

2016. jún. 19. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:

azért fogalmazzunk pontosabban.

az arany és az aranykolloid nem ugyanaz.

oké ugyanaz az atom, de messze nem ugyanaz a hatása semminek se különböző formákban.

gondolj a fagyira és a jéghegyre.

hasonló mégis az egyik finom a másik elsűlyeszti a titanicot

2016. jún. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!