Miért van az hogy az ember ön magában tud gondolkodni, de tömegben nem tud gondolkodni, és ész nélkül, eszetlenül ír le valamit, úgy hogy abba amit le ír abba belese gondol mi lenne ha vele történne meg? Miért van ez így?
Nem merek ráklikkelni, mert múltkor más valamire ráklikkeltem, és valami lassítóvírust vagy mi a fenét kaptam, és külön problémám volt segítséget találni rá, hogy rendbetegyék.
Megfogadta, mogy SEMMIT nem nézek meg ilyen berakott linket, bocs.
A fölvetett téma érdekes, de nem a magyar börtönök sajátja. Még az előzetesbe is okkal kerülnek az emberek, sehol nem akarják kidobni a pénzt az elhelyezésükre.
Bocs, de az igekötőt egybeírjuk az igével.
Tudod; nem vagyok biztos, hogy minden meg is történik, amiről azt mondták, hogy úgy volt.
Főleg, ha eleve nem lehetünk biztosak, hogy aki mondja, az igazat mond.
Még teljesen megbízhatónak tartott, értelmes, sikeres emberek is megrágalmazzák még a saját családtagjukat is, hogy zaklatta őket, aztán évekkel később beismerik, hogy nem volt igaz, csak reklámnak kellett.
Tanu is van mindenre, még ellenszolgáltatás nélkül is.
A kártérítés meg szégyen, nem lenne szabad fizetni, sem pedig hagyni magunkat, hogy 'akkor majd perelünk" alapon.
Igazából szörnyű, hogy bűnözők követelőznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!