Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szedjem, ha az orvos javasolja?

Szedjem, ha az orvos javasolja?

Figyelt kérdés

Voltam pszichiáternél, írt fel gyógyszert, azt monda, hogy szükség van rá.

18 éves vagyok.

Csak érdekelne a véleményetek.

2016. jún. 9. 09:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
depresszióra antipszichotikumot biztos nem szednék. Biztos hogy nincs-e más valami bajod is vagy nem depresszió az amit depressziónak hiszel? Vagy ezt ő diagnosztizálta? Első látogatáskor biztos hogy nincs diagnózis a pszichiátriában. Hányszor voltál nála? Melyik gyógyszert irta fel mekkora dózisban?
2016. jún. 9. 20:03
 22/36 A kérdező kommentje:

Van más is.

Pedig már az első alkalommal írt fel gyógyszert. Sőt, azt monda, korház lenne a legjobb.

2016. jún. 9. 20:16
 23/36 acelsziv ***** válasza:
0%
Hogy rohadna meg. Eszedbe ne jusson bemenni. Jó lenne, ha hajlandó lennél kommunikálni, mert és is ilyen cipőben jártam és tudnék segíteni.
2016. jún. 9. 21:25
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
acelsziv jobarat. ne hallgas doktora. halgass acelszivre.
2016. jún. 9. 22:18
 25/36 acelsziv ***** válasza:

24: Tehát szerinted az vicces, hogy a pofa elsőre gyógyszerezni akarja a kérdezőt, meg pszichiátriára dugni?

Mert ez olyan szintű hanyagság és mulasztás, amit már a törrvény is büntet. Ránézésre állítani fel súlyos diagnózist nem poén.

2016. jún. 9. 23:03
 26/36 anonim válasza:
65%

Úgy utálom az ilyen embereket, akik elítélnek, ha gyógyszert szedsz, és mindenáron megpróbálnak lebeszélni róla! Acélszív, te a rákos betegnek is megmondod, hogy ne menjen kemóra, mert a gonosz orvosok és a gyógyszerek csak ártanak? Vagy ha eltörik a lábad, nem mész orvoshoz, hanem csak pozitívabban állsz az élethez, és máris meggyógyulsz? Miért olyan nehéz elhinni, hogy az orvosok nem megáltalkodott szörnyetegek?

A mentális betegségek - bár még ma is rengeteg a stigma, megbélyegzés miattuk - biológiai, neurokémiai okokra vezethetők vissza. Kérdező, szerintem szedd a gyógyszert, én is szedem az enyémet, és nagyon sokat segített. Nagyon káros, hogy egyes emberek a gyógyszer elhagyására és az orvos utasításainak figyelmen kívül hagyására buzdítanak.

2016. jún. 10. 20:07
 27/36 acelsziv ***** válasza:
0%
26: az látszik, hogy szeded a bogyóidat, mert már félelmetesen hülye vagy.
2016. jún. 10. 22:40
 28/36 A kérdező kommentje:
Már én is szedem.
2016. jún. 10. 23:00
 29/36 acelsziv ***** válasza:

Nos akkor én itt el is köszönök. Sajnállak, kérdező. Megúszhattad volna a szellemi leépülést, amit majd tapasztalni fogsz.

Ég áldjon.

2016. jún. 10. 23:57
 30/36 anonim ***** válasza:
Jól teszed, főleg azért, amit itt nem írtál le, bizonyára szükséged van rá, hogy ne legyen komolyabb baj.
2016. jún. 11. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!