Szedjem, ha az orvos javasolja?
Voltam pszichiáternél, írt fel gyógyszert, azt monda, hogy szükség van rá.
18 éves vagyok.
Csak érdekelne a véleményetek.
Van más is.
Pedig már az első alkalommal írt fel gyógyszert. Sőt, azt monda, korház lenne a legjobb.
24: Tehát szerinted az vicces, hogy a pofa elsőre gyógyszerezni akarja a kérdezőt, meg pszichiátriára dugni?
Mert ez olyan szintű hanyagság és mulasztás, amit már a törrvény is büntet. Ránézésre állítani fel súlyos diagnózist nem poén.
Úgy utálom az ilyen embereket, akik elítélnek, ha gyógyszert szedsz, és mindenáron megpróbálnak lebeszélni róla! Acélszív, te a rákos betegnek is megmondod, hogy ne menjen kemóra, mert a gonosz orvosok és a gyógyszerek csak ártanak? Vagy ha eltörik a lábad, nem mész orvoshoz, hanem csak pozitívabban állsz az élethez, és máris meggyógyulsz? Miért olyan nehéz elhinni, hogy az orvosok nem megáltalkodott szörnyetegek?
A mentális betegségek - bár még ma is rengeteg a stigma, megbélyegzés miattuk - biológiai, neurokémiai okokra vezethetők vissza. Kérdező, szerintem szedd a gyógyszert, én is szedem az enyémet, és nagyon sokat segített. Nagyon káros, hogy egyes emberek a gyógyszer elhagyására és az orvos utasításainak figyelmen kívül hagyására buzdítanak.
Nos akkor én itt el is köszönök. Sajnállak, kérdező. Megúszhattad volna a szellemi leépülést, amit majd tapasztalni fogsz.
Ég áldjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!