Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Igaz hogy az energiaital...

Igaz hogy az energiaital agykárosodást okoz?

Figyelt kérdés
Azt írják, hogy ha valaki kamaszkorban, vagy még előtte energiaitalt fogyaszt, annak nem fejlődik az agya. Olyan tünetei vannak, hogy az ember félénk lesz, meg lassú is, én sokáig nem is tudtam mi van velem, tényleg félénk vagyok és nehezemre is esik bármit is megérteni, fiatalabb koromba tényleg nagy mértékbe fogyasztottam, mára olyan szétszort semmit érő ember vagyok, szóval lehet károsodást szenvedtem?
2016. jún. 6. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem igaz. Én már 10 éves korom óta iszok majdnem minden nap energiaitalt+kólát és nem vettem észre magamon hogy agykárosodásom lenne

22/F

2016. jún. 6. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom... Félénk meg lassú. Olyat mondtak, ami az emberek 70%-ára igaz..:D Nem nehéz ezekkel a szavakkal bemagyarázni valamit. Amúgy én is rengeteget ittam régen, és most tértem rá vissza a kávéról. Néha én is félénk vagyok meg lassú, de ez pont azért van, mert igényli a tested a taurint vagy koffeint, és ettől lassú vagy, ha pedig lassú vagy azt nem akarod másnak megmutatni, szóval félénk vagy. De ha megiszod, gyors leszel és bátor..:D
2016. jún. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!