Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem ismerik el hogy...

Mókuspatkány kérdése:

Miért nem ismerik el hogy agykárosodást kaptam?

Figyelt kérdés
18éves voltam mikor kiváncsiságból kipróbáltam a ragasztózást,az1.alkalommal nagyon megijedtem ,és gyorsan abbagagytam ,de 2.szor már túl sokáig csináltam észsibbadás áradt szét a testemben ,végül a fejemben kezdtem érezni ,majd nagyon erős zúgást.Annyira kétségbeestem fel alá rohangáltam a lakásban amig el nem múlt.Akkor nagyon megnyugodtam ,de biztos vagyok benne hogy agykárosodást kaptam.A memóriám,felfogóképességem ,érzelmivilágom területén is érzem ,nem beszéltem róla senkinek a szüleim testvéreim nem vesznek észre semmit ,de az osztálytársaimnak azonnal feltűnt ,olyn 26 ,27 évesen elmondtam egyik barátomnak ,de valahogy nem nagyon reagált rá,pedik meg szokta jegyezi hogy nem a legjobb a beszédem ,meg esetlen vagyok.Most 31 éves vagyok ,nemrég voltam pszichológusnál ,és elmondtam neki,csinált IQ tesztet ami 115 pont lett,ami szerinte jó ,bár szerinte lassabban csináltam meg mint az átlag,na most akkor a pontszámnak is alacsonyabbnak kell lennie.meg azt mondta 2 alkalomtól az ilyesmi nem okoz agykárosodást ,mire én mondtam hogy akár 1 alkalomtól is lehet ,valaki még bele is hal .utánaolvastam.Erre meg azt mondja mindenki máshogy reagál ,szüleim azóta se tudják pedig rendszeresen megjegyzik a feledékenységet ügyetlenséget,stb t.Nem nagyon vezetek autót sem nincs párkapcsolatom ,alig éhány barátommal van valami felszines kapcsolat ,kollégáimmal sem nagyon .de nem akrják észrevenni hogy mi bajo .Miért ilyen vakok az emberek?
2016. febr. 8. 10:36
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért ez nem az agykárosodás miatt van csak siettem
2016. febr. 8. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint életed sikertelenségét arra a 2 ragasztózásra akarod fogni. Nyilván ezért írtál ide is, hogy megerősítést nyerjen a hited.

Ha csak sajnáltatod magad, ez nem fog változni, tegyél érte.

2016. febr. 8. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel igazán a dolog, mivel nem vagy az átlaghoz képest sokkal hülyébb. Ha nem mérték fel pontosan, hogy a szipuzás előtt milyen képességekkel rendelkeztél, akkor mihez viszonyítsák a jelenlegi állapotot ?? Ráadásul, mivel te magad, önszántadból csináltad, amit csináltál, ezért feltételezhető, hogy már akkor agykárosodott voltál.
2016. febr. 8. 10:50
 4/10 gnoomage ***** válasza:
100%
Tényleg csak sajnáltatás az egész, 31 évesen már fel kellene nőnöd és nem másoktól várni a puszilgatást...
2016. febr. 8. 10:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem voltam agykárosodott csak félénk és visszahúzódó ,és annyira padlóra kerültem ,hogy már nem érdekelt hogyan csak szabadulni akrtam attól az elviselhetetlen lelkiállapottól amibe belekerültem.
2016. febr. 8. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha te biztos vagy benne, akkor nem mindegy, elismerik-e, vagy sem?

Mit számít, amúgy is?

Ha buta vagy, buta vagy. Tök mindegy, miért.

2016. febr. 8. 10:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Az hogy egyik napról a másikra ennyit romlott az állapotom ,az osztálytársaimnak feltűnt de a közvetlen hozzátartozóimnak nem, és azóta sem, pedig 13 év telt el.Ha ilyennek születtem volna az más lenne.
2016. febr. 8. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha agykárosodásod lenne, az már kiderült volna.

Feledékenység, ügyetlenség nagyon sok mindenkire jellemző! Ezek általános dolgok. Nem károsodás.

Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy a sikertelenségedért, most ezt okolod. Ahelyett, hogy próbálnál változtatni.

Azért azt gondold végig, hogy ha neked van igazad, agykárosodásod van, akkor attól mi lesz jobb? Attól még ugyanaz vagy? Nem fog ettől megoldódni minden problémád.

Az osztálytársaid meg az vették észre, hogy fura van, nem azt, hogy agykárosodásod van. Nyilván voltak gondjaid, ha szipuzásra adtad a fejed.

2016. febr. 8. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy jókora mániát kanyarítottál ahhoz a 18 éves kori butasághoz. Engedd el ezt. A pszichológus látta volna, ha valóban szervi károsodás ért volna.

Próbálj meg a múlttudatból a jelenbe lépni.

Itt és most: Mi a feladat? mit kell tennem? Mit kell mondanom. Minden feladat, minden helyzet más- és más. Ne sémák szerint, szokások szerint gondolkozz, észlelj, hanem mintha most találkoznál először ezzel a helyzettel (minthogy valóban mindig akkor van egy helyzet, nem a múltban és nem a jövőben, ami nincs is, csak a képzeletünkben) Ne fantáziálj se a múltról, se a jövőről. Itt és most.

2016. febr. 8. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értél el az életben semmit és keresel valami racionális magyarázatot, amivel meg tudod nyugtatni magad, hogy miért lettél ennyire szerencsétlen balfék. Ezért még a kérdést is kár volt kiírna, sokkal összetettebb okai vannak a sikertelenségednek.
2016. febr. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!