Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden szexuális érintkezésnél...

Minden szexuális érintkezésnél apám vagy anyám ugrik be kényszergondolatként? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kérlek, mellőzzétek a negatív hozzászólásokat! Ez itt nem erről szól, és ha valaki képtelen az empátiára, vagy az értelmes mondatok összerakására, akkor menjen trollkodni abba a kategóriába, ahol ugyanilyen emberekkel majd kiegészítheti egymást.

Az a problémám, hogy bár a szüleim elváltak, anyámmal élek, aki folyamatosan bántalmazott mind fizikálisan és pszichikailag is, apám egy időben nem törődött velem, elutazott, nőkkel volt, majd hazajött, és azóta totálisan rám van kattanva- mindenről tudni akar, hol vagyok, kivel vagyok, mit csinálok, utasít, mikor menjek aludni, telefonon folyamatosan zaklat, hív,stb. A problémám a következő, bármit is teszek, mondjuk fekszem az ágyon, és a párnámat szeretném megölelni szimpla kényelemből, akkor hirtelen beugrik az kényszerképzet, mintha apámat vagy anyámat ölelném, és rögtön eldobom magamtól a párnát. Ha szexuális érintkezésem van, akkor szintén beugrik anyám vagy apám, és ettől annyira rosszul leszek, hogy az egésztől elmegy a kedvem, és folyamatosan csökken a vágyam is. Ez már idővel rosszabb, súlyosabb, a párnámat sem tudom ölelni, a hasamon nem feküdhetek, mert szintén olyan érzésem van, hogy ott vannak. Idegileg kikészültem. Nem tudom, miért van ez. Kérlek, ne írjátok, hogy keressek fel szakembert, mert az az első, amit megfogok tenni. Ez már egy ideje van így, azt hittem elmúlik, de mégsem.

Van itt valamilyen értelmes válaszoló, aki összefüggésbe tudná hozni a problémámat valamilyen komplexussal? Oidipuszi, Elektra...stb? OCD-m van máskülönben.

Nagyon megköszönném a véleményeteket. Kíváncsi vagyok, miért jön ez elő nálam.

2016. jún. 4. 19:40
 1/3 anonim válasza:
Vagy nagyon hiányzik neked a szeretetük, vagy kiváltotta valami ezt, nálam is kicsit hasonló a helyzet, régen előttem szexeltek a szüleim és ez miatt mikor én szexelek eszembe jutnak ezek
2016. jún. 4. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szokatlanul hangzik, de az miatt jut ez mindig eszedbe mert ellenállsz az egésznek és ez feszültséget kelt benned. Furán hangzik, de ha legközelebb eszedbe jut valami ilyesmi, egyszerűen hagyd hogy megtörténjen, gondold végig, tart amíg tart, hagyd hogy átéld, fogadd el, és utána egyszerűen elmúlik. Utána nagy eséllyel nem fog eszedbe jutni, de legalábbis ritkábban.

Csak gondolj arra mikor 1 zene beleragad a fejedbe, ha egyszer meghallgatod akkor elmúlik. De ha olyan zeneszám ragad meg amit amúgy utálsz és idegesít, akkor egyszerűen egy csomó ideig ott marad.

2016. jún. 4. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez nem rossz ötlet.

De azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy még mindig anyámmal élek, és itthon már mindentől rosszul vagyok. Ha hallom a hangját, ha nevet, ha sóhajtozik, közben nyögdécsel pl. hajolás közben. Kibírhatatlan.

Meglátjuk, segíteni fog-e ez a módszer, amit te írsz.

2016. jún. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!