Apám az oka a lányos és gyerekes viselkedéseimnek, és a szexuális vonzódásom hiányának? Sokat bántott gyerekként - nem fizikailag- nem lehettem gyerek mert kigúnyolt, piszkált a magasságom és a nemi szervem mérete miatt is. F
Tehát gyerekkoromban mindig rejtve kellett játszanom, de mindig tudta hol kell keresnie, és jött, és az ajtóban állva vihogott, és csúfolt hogy hány éves is vagyok már. Megjegyzem voltam körülbelül 10 éves. apám nagyon súlyosan infantilis, és nagyon rosszindulatú. anyukám nem tudta elhagyni, mivel nem volt olyan anyagi helyzetben, így eltűrni tudtuk csak. A nemi szervem mérete miatt mindig gúnyolt, nadrágomat lerántotta viccből, és kigúnyolt hogy akkora van mint egy kisbabának. azt várta el tőlem hogy felnőttes legyek, de leginkább bunkó és rosszindulatú én is. próbáltam, csináltam is egy darabig. de aztán amikor eltudtam otthonról jönni, hála anyukámnak, és a nagymamámnak, de leginkább a nagymamám megboldogult férjének a hagyatékának, megváltoztam. nem voltam többé náci, bunkó. viszont elkezdtem plüssöket gyűjtögetni, meséket nézni, színezgetni, ifjúsági regényeket olvasni amiket mindig is szerettem volna. A barátnőimmel sokszor nézünk együtt mesét is, ők elfogadnak ilyennek. azonban én nem érzek szexuális vágyat senki felé. nem kívánok senkit, engem ez nem is zavar. csak annyiban, hogy így nem tudom hogy lesz családom, mert szeretem nagyon a gyerekeket. szeretem simogatni meg megölelni a plüsseimet, rendezgetni meg ilyenek.
Szóval a kérdésem. szerintetek az apám miatt lettem ilyen, vagy csak alapból lányos és gyerekes vagyok?
F
"Erre az oldalra nyilván a tanácstalanságod vezetett és nem a boldogságod. "
Erre az oldalra a kíváncsiság vezetett, ami le is van írva a kérdésemben. De leírom újra.
"szerintetek az apám miatt lettem ilyen, vagy csak alapból lányos és gyerekes vagyok? "
Én erre voltam kíváncsi.
" aminek az igazi hatása ellen úgy védekezel tudat alatt, hogy nem érzel szexuális vonzalmat. Nincs esemény, nincs kudarc sem a szexuális életedben "
Van olyan dolog is hogy asszexualitás. Nem tudom hallottál e már róla. Mellesleg nincsenek kudarcaim a lányoknál. Én egy jóképű srác vagyok, egész jó alkattal. Vettem már részt szexuális tevékenységben is, mivel ezt várták el tőlem. Viszont engem egyszerűen nem érdekel a szex. Tudod, van az a mondás hogy valaki szereti a csokis fagyit, valaki pedig nem szereti.
" De nagyon jól látod, ez így nem maradhat. Fordulj szakemberhez, nem te vagy egyedül ebben a helyzetben."
Ezt csak te állítod hogy én így "látom", de ez is nyilván valóan a kérdésem félreértelmezéséből fakad.
Köszönöm szépen, de nem fogadom el az álláspontodat. Apámon már túltettem magam, nincsenek pszichés problémáim, jól érzem magam. Jelenleg egy szintén aszexuális családalapításra vágyó lány után kutatok. Még egyszer köszönöm hogy írtál, de szerintem ezek után nincs miről beszélnünk.
Felpontozlak azért, mert írtál a kérdésemre. szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!